NAJISKRENIJE DO SADA: Kija otkrila šta definitivno oseća prema svom mužu

Kija je na samom početku emisije otkrila da se oseća jako dobro naročito zbog toga što se kraj rijalitija bliži i što će uskoro rešiti svoj odnos sa suprugom.

- Pratili smo jednu od najžustrijih svađa koja se dogodila između tebe i Slobe. Tada je tebi "pukao film" pa si čak i krenula na njega, palo je mnogo teških reči. A već ujutru si ga tražila po "Zadruzi" i pitala da li mu treba obrok. Koje to osećanje te navodi na takav postupak - pitao je Kiju novinar.

- Ljubav. To me tera na akcije posle svađe, to je brak. Ja bih volela da nije tako i da bi trebalo to da presečem. Sve će se znati kada izađemo odavde za 10 dana, šta i kako. Ono što mene vraća nakon svađa jeste ljubav. To nije zaljubljenost, ljubav je kada vidiš mane i loše strane svog partnera a opet si tu za njega. Jednostavno, volim ga i to je to, ljubav prema mužu - rekla je Kristina potpuno otvoreno.

Na ovo, nikad transparentnije priznanje svoje supruge, Radanović nije imao nikakvu reakciju već je nastavio da crta, pa nije čak ni podigao glavu i pogledao je. Slobina devojka, Luna Đogani, sa kojom je pevač prevario Kockarevu, takođe nije imala nikakav komentar na ovo Kristinino izlaganje.

Izvor: Alo
Foto: Youtube - Zadruga official/printskrin

Pogledajte još