"2CELLOS" OBJAVILI NOVI VIDEO ZA NUMERU "SEVEN NATION ARMY": Pesmu će izvesti na finalu Lige šampiona

"2CELLOS" su ovoga puta odabrali i na violončelima besprekorno odsvirali pesmu "Seven Nation Army" koju u originalu izvode "The White Stripes". Tu pesmu, uz himnu Lige šampiona, imaće čast da odsviraju u finalu Lige u Kijevu.

- Budući da je to pesma koju ćemo izvoditi uoči utakmice u finalu Lige šampiona, pre nego što igrači izađu na teren, odlučili smo da snimimo i video. Ja nosim dres "Real Madrida", a Luka "Liverpoola", finalista Lige šampiona - rekao je Hauser napominjući kako i Luka i on vole odlične rifove i velike bubnjeve koji sjajno dolaze do izražaja u "Seven Nation Army":

- Pomislili smo zašto ne bismo odsvirali oba istrumenta na našim violončelima. Ne možemo dočekati da odsviramo pesmu u finalu Lige šampiona. Biće to definitivno trenutak za pamćenje!

Spot su snimili u studiju gde uz sve obaveze marljivo rade i na predstojećem albumu! A sa tog albuma već smo čuli i videli sjajnu obradu večnog hita "Eye of The Tiger".

Nastupom u Kijevu, "2CELLOS" će se još jednom predstaviti pred velikim auditorijem - reč je o nastupu na jednom od najprestižnijih i najgledanijih sportskih događaja koji je prošle godine pratilo više od 350 miliona ljudi!

- Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Posebno smo srećni i ponosni što ćemo biti deo ovako velikog i spektakularnog događaja - rekao je Hauser uoči nastupa.

Pre "2CELLOS", pred gledaocima finala Lige šampiona nastupiće Dua Lipa i Sean Paul.

Autor: Nadlanu
Foto: Promo

Pogledajte još