TI I JA SMO DVA RAZLIČITA SVETA: Miki iskreno rekao Nadeždi šta misli o njihovom odnosu (VIDEO)

Miki se naljutio na  Baneta Čolaka što mu nije pružio hranu pošto je već bio u kontaktu sa njim. Ukućani su delimično za ovo okrivili njegovu verenicu Nadeždu Biljić što se nije pobrinula za svog dečka. Ona se zbog toga njima pravdala da ne zna šta on voli da jede i da ne želi da je kazne zbog prilaska nominovanom.

Đuričića je njeno pravdanje drugim ukućanima iznerviralo, pa je ušao u raspravu sa Nadeždom.

- Nije u pitanju hrana. Znak pažnje je u pitanju. Što se ti sada raspravljaš? Šta sam ti ja rekao? Šta ima da im objašnjavaš - bio je ljut Miki.

- Što ti pričaš kao da sam dete od 5 godina? Vas dvojica imate dublji problem - objašnjavala je Biljićka.

- Raskinuli smo, ako ti ja jednom kažem, šta ti imaš da raspravljaš? Šta ti imaš da raspravljaš sa Banetom Čolakom što ja nisam dobio ručak. Samo ćuti, samo ti i ja imamo problem - odbrusio joj je.

Ove reči su porazile Pinkovu zvezdu i bila je znatiželjna da li je pčelar mislio ozbiljno kada je spomenuo raskid, a on je ponovo razočarao odgovorom.

- Čekaj, jesmo li ti i ja raskinuli? - želela je da zna na čemu je.

- Meni je svejedno. Kako hoćeš. Ti i ja smo dva različita sveta - odgovorio joj je Miki.

Njih dvoje su poveli ozbiljan razgovor, a Đuričić je konstantno pokušavao da joj objasni da ona nema potrebe da se pravda drugim ukućanima, već sve sa njim reši. Pored ovoga joj je priznao da je potajno očekivao da će ona biti ta koja će mu ponuditi hranu.

- Ja ti nisam Žuta, dođi, idi. Ja nisam na povocu - pobesnela je ona.

- Poenta je u tvom odgovoru što si ti rekla da spavaš do pet. Mi imamo problem, nema šta ti sa drugima da raspravljaš - zamerio je Miki verenici.

Izvor: pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.