PREPORUKA NEDELJE: Kristina Radenković - film, vino, restoran, predstava, koncert

Za naš portal, lepa voditeljka preporučuje ruski film "Led", više aktuelnih predstava u beogradskim pozorištima, koncert Slobodana Trkulje, nadolazeći "Exit" festival, da bi nas, na kraju, odvela do restorana "Jerry" na posebnu vrstu predjela.

Foto: Promo

FILM

Poslednji film koji sam odgledala je ruski "Led" sa Milošem Bikovićem. Savršen film za svaku mladu devojku koja voli da sanja. Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Foto: Ilustracija/Pixabay

VINO

Poslednjih meseci jedino što budi sva čula jeste crveno vino "Ergo" vinarije "Temet". Vino koje je već osvojilo srebrnu medalju na AWC u Beču, ali i u Sofiji. Svaka godina koja sledi doneće mu samo nove prednosti.

Foto: Promo

RESTORAN

"Jerry" na Novom Beogradu, jer ima predjelo koje se topi u ustima i ljubazno osoblje... I najvažnije - pet i children friendly je!

Foto: Promo

PREDSTAVA

Teško mi je da se odlučim za jednu, pa ću vašim čitaocima nabrojati više aktuelnih, proverenih, za koje smatram da svako treba da pogleda."Crna kutija" BDP-a, ''Šta me snadje'' - Anđelka Prpić, Nikola Đuričko - ''Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da pitate", ''Pijani'' Atelje212, ''U agoniji'' JDP, ''Velika drama'', ''Drž' ne daj'' Akademija 28, ''Od A do DA'' UK Vuk, moje producentsko čedo.

Foto: EXIT Photo Team

KONCERT
Trkuljin koncert uvek i zauvek, i četiri dana EXIT-a svake godine sa stotinom koncerata.

Autor: Mario Badjuk
Foto: Promo/Privatna arhiva

Pogledajte još