PEVAČ ZAVLAČI I JEDNU I DRUGU: Sloba i Kija se ljubili kad su napustili rijaliti, Luna će poludeti kada sazna!

S druge strane, Kija i dalje ne zna na čemu je sa još uvek zakonitim suprugom.

Izgleda da do kraja rijalija "Zadruga" nećemo saznati koga voli Sloba - Kiju ili Lunu. Kako saznajemo, Kristina i Sloba su se poljubili kada su jednom prilikom napustili rijaliti.

- Kada su jednom napustili rijaliti Sloba i Kija su se poljubili i bilo je baš emotivno. Tu nije bilo kamera, pa niko nije mogao to da zabeleži, ali produkcija je u to upućena. Ako ste pažljivo gledali rijaliti, čuli ste da Kristina nije želela da odgovori na pitanje da li je pao poljubac između njih dvoje, dok je Sloba striktno odgovorio da se ništa nije desilo. On zbog Lune ne želi ništa da prizna, ali ja verujem da će Kija u jednom trenutku i to otkriti. Sve mi ovo deluje kao neka njegova igra. Zavlači i jednu i drugu - kaže nam izvor koji je dobro upućen u celu priču.

I dok čekamo da se u "Zadruzi" otkrije šta se dešavalo van kamera, ljubavni trio ne prestaje da se svađa. Sloba i Luna se svakodnevno raspravljaju, dok je, s druge strane, Kristina uverena da je muž i dalje voli. Sloba Radanović je, odgovarajući na novinarska pitanja, govorio o problemima koje ima sa Lunom.

On je tom prilikom, iako mnogi nisu očekivali takav odgovor, iskreno rekao da smatra da je Đoganijeva pokazala daleko manje razumevanja od Kije.

- Mislim da je Luna pokazala manje razumevanja. Osam i po meseci nisam imao mrlju u našoj vezi, držao sam je kao malo vode na dlanu, i ta jedna situacija je presudila. Ona mi je govorila da me razume, ali tek sad vidim da me nije razumela. Ja sam povredio Kristinu i sve sam uradio da budem sa Lunom - rekao je Sloba.

- Mislim da Kristina nema mržnju ni prema Luni ni prema meni. Nema ni Luna mržnju, ali mi je zamerila za tu jednu situaciju. Luna je pokazala manjak tolerancije prema meni, ne daje mi priliku da se iskupim. Teško je preći preko toga što je ona rekla da joj se gadim i da sam joj uništio život. Ja sam prvenstveno sebi uništio život. Mislim da je ono što sam uradio na početku mnogo teže nego ono što sam uradio sada - rekao je Sloba, dok je Luna vidno pobesnela na ove njegove reči, pa mu je sve vreme dobacivala.

Njih dvoje u jednom trenutku su se posvađali.

- I onda si se is.išao po meni - prebacila mu je Luna, koja je dodala da i dalje stoji pri svojim rečima da joj se Sloba gadi, kako je rekla u više navrata.

Kija je potom rekla da misli da je Sloba i dalje voli kao suprugu.

Luni Đogani je pozlilo u toku emisije uživo, međutim Sloba to nije primetio već je bio u društvu svoje supruge, što blogerka nije mogla da gleda. Dok su u toku bile reklame Sloba je sa nekolicinom učesnika, među kojima je bila i njegova supruga Kija, zapevao. On nije primetio da je Luni za to vreme bilo loše, a kada je shvatila šta se dešava, Đoganijeva je odmah istrčala napolje iz kuće jer nije mogla da gleda ovaj prizor.

- Nije mi dobro, dali su mi lek - rekla je Luna cimerima.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još