DRAMATIČNO VENČANJE U PAROVIMA: Nina pristala da se uda za Mladena pod jednim uslovom! (FOTO)

Među prvim gostima pojavile su se mladine majka i sestra, a budući mladoženja ih je svečano dočekao već na vratima vile. Brojni običaji su, takođe, ispunjeni, a među njima je i onaj po kom mladoženja mora da pogodi jabuku koja se nalazi na drvetu hicem iz puške.

Veselje je upotpunjeno dolaskom trubača koji su napravili atmosferu za pamćenje. Nakon toga, mladoženja je pristupio običaju "kupovine mlade", ali Milutin Radosavljević Mili i Aleksandar Požgaj nisu želeli da pristanu na ponude koje su uključivale ogrlice, lance i 600 evra.

Iako su mnogi očekivali da će mlada imati tremu, ona je sve nasmejala rečenicom da se oseća toliko opušteno "kao da se udaje dvadeseti put". Međutim, njoj je dosadilo to što sedi satima u sobi, te je prekinula običaj kupovine mlade i išetala u dnevnu sobu gde su svi sa ovacijama dočekali prizor Prlje u venčanici.

Ipak, kako su u pitanju "Parovi", ništa nije moglo da prođe bez skandala pa su se tako mladenci posvađali i to zbog toga što se Mladen iznervirao jer mu je oduzet mikrofon. Razočarana Nina je čak razmišljala da otkaže venčanje jer "ne želi da se uda za čoveka kratkog fitilja", ali su se ipak pomirili i odigrali prvi ples.

Međutim, primirje je bilo kratkog daha, pa je tako Prlja poželela da otkaže venčanje i drugi put, i to zbog tog što je Vuletić, prema njenim rečima, ceo dan pričao samo o Teodori Radoičić.

Ona je završila u suzama i iznova ponavljala kako alkohol utiče na njenog nesuđenog dragog, te da je njoj potreban stabilan oslonac u životu.

Ipak, kada se malo smirila, njih dvoje su pristupili ceremoniji venčanja. Mladen je izgovorio sudbonosno "da", ali je Nina ponovo napravila skandal tako što je rekla "ne", a zatim poručila da će pristati da se uda samo ako Vuletić klekne pred njom i pred svima joj se izvini.

Mladen je to naposletku i učinio, pa je Prlja promenila svoj odgovor, nakon čega je novi brak u rijalitiju zaključen. Par je razmenio burme, a potom je mlada bacila bidermajer koji je uhvatila Zorica Dukić.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Happy TV-Printscreen/Youtube

Pogledajte još