IZNELA ZANIMLJIVE DETALJE: Maca Diskrecija otkrila šta je nudila Čedi Čvorku! (VIDEO)

Iako ne priča često o svom životu, Maca je u razgovoru sa Tanjom Jovićević otkrila kako je zapravo počelo njeno pojavljivanje u javnosti i kako je ušla u prvi rijaliti šou.

- Možda se Čvorak ne seća, ali kad sam bila mlađa ja sam mu pisala, želela sam da budem kod njega u grupi. Htela sam da snimim pesmu i spot. Nisam znala šta da radim, pa sam snimala klipove od kuće, malo provokativnije. Tako sam jedino mogla da privučem pažnju, a mnogi su me osuđivali zbog toga. Posle su me podržali neki, pa su me zvali da idem u rijalitije i tako je sve počelo - ispričala je Maca.

- Ne ulazim u to ko je kako i šta postigao, ali svako ima svoj put i treba ga poštovati. Ali, tvoja je odgovornost za sve što uradiš - rekla je Tanja.

Tanja je bila dirnuta Macinom pričom, a ona je, na iznenađenje mnogih, prvi put otkrila sa kakvim se situacijama susretala kada je prvi put poželela da nastupa u jednom klubu.

- Trnovit je to put kad se čovek bori sam. Ja sam se sama borila, e sad, što je sve provokativno bilo ja sam to na svoju štetu, a ne na tuđu. Kad sam došla u jedan klub, išla sam na razgovor kod gazde i baš sam plakala. Nisam imala para za plakate, a njega nije zanimalo ništa, rekao mi je da mogu da gostuju samo poznati. Bez obzira na sve, njega nije zanimalo ni to što sam ja pravila atmosferu - ispričala je Maca.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još