BIVŠA ZADRUGARKA NAPRAVILA HAOS: Zorana Stefanov crtala Filipu po ruci, isprozivala Đeksona, a zatim ostavila preteću poruku na svom krevetu! (VIDEO)

Zorana Stefanov je danas ušla u Zadrugu kao gost, u okviru zadatka sa kojim se zadrugari nose od juče! Niko nije smeo da reaguje, a najviše je spopadala Nemanju Đerića Đeksona.

- Đeksone, zove te tvoja prijateljica Zorana! Đeks! - tražila je odmah Đeksona po kući.

- Kako je mogao da da moj kevet drugima? - rekla je Zorana koja je sve vreme nosila "svoje" stvari po kući i dvorištu.

- Moraš malo da se ugojiš... Moraš da se trgneš - rekla je Luni, i dobacila joj kako je pocrnela.

Sve vreme je tražila Đeksona po dvorištu, a onda ga je na kraju našla.

- Lepo sam ti rekla, nemoj nikome da daješ moj krevet... Ja ću se vratiti, nisi razmišljao o tome, plači, i treba da plačeš... Zašto si dao moj krevet Filipu i Mariji Ani? Zadaviću vas. Hvala za upaljač - sve vreme je provocirala Đeksona, koji je jedva izdržao da ne prasne u smeh.

Žutom se okačila oko vrata, vikala da joj spremi pirinač, čestitala je Mikiju veridbu i rekla mu da mu ne valjaju brkovi...

Izljubila je Lepog Miću, rekla Nadeždi da je Miki pravi izbor za nju, Ani Korać da je nikad bolja pi*ka, Mariji Ani da nikad bolje nije izgledala, a Sanju je poljubila...

- Ovo je Zoranin krevet i niko sem Đeksa i njegove devojke ne sme da legne u njega, a pogotovo ne Filip - napisala je Zorana kasnije na Đeksonovom krevetu.

- Što je lepo ovako doći, posetiti ludnicu i otići - rekla je Zorana, vratila svoju sliku u kuću i otišla.

- Ja ne mogu da verujem da si dao moj krevet Filipu i Mariji Ani. Daj mi upaljač. Samo da vidim još nekog u mom krevetu, zadaviću vas - obratila se ona Đeksonu sve vreme ga provocirajući štipkanjem, ali on joj nije odgovorio.

Zatim je ispisala "novu tetovažu" na Filipovom bicepsu. A potom se obratila Mariji Ani:

- Je l' može neka pesma da ja i moja drugarica Marija Ana odigramo nešto? Htela sam da radim silikone sada, pa ako možeš da mi preporučiš nekog plastičara, ali da nije taj tvoj? Možeš da mi kažeš gde si radila si*e da idem da zavarim bicikl? - provocirala je Zorana Mariju Anu.

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još