NEĆE MU BITI DOBRO: Nadeždina majka se oglasila nakon nasilja Mikija Đuričića

Žestoka svađa između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića kulminirala je kada se pčelar tukao kamenom u glavu, urlao na izabranicu, a nakon toga i pokušao da napusti rijaliti. Obezbeđenje je bezuspešno pokušavalo da smiri situaciju, a pored uplašenih rijaliti učesnika, saznali smo da ni roditeljima ovih zadrugara nije bilo svejedno.

Slavica Biljić nam je priznala da se uplašila da će Miki povrediti njenu naslednicu, pa priznala da takvo Đuričićevo ponašanje nije očekivala.

- Nada je njemu tokom te svađe rekla da je nasilnik, i kako nije? Pa joj je onda zbog toga rekao da je glupa, je li? Zato što ima svoj stav i zato što je iskrena. Kakvo je to ponašanje, ja sam protiv svakog nasilja, pa čak i tog samopovređivanja. Ništa ona nije uradila da bi to zaslužila. Uplašila sam se kad sam videla, jezivo je bilo, nisam to očekivala. Šta bi se onda desilo da ostanu sami - poručila je Nadeždina majka.

Slavica je istakla da joj nakon nasilničkog ponašanja najviše smeta kad Miki njenoj naslednici upućuje uvrede.

- Ako misli da ona ima psihički problem i da je glupa, zašto se nije sklonio od nje? I ako mu smeta to što dugo spava. Niko nikog ne treba da trpi, ni uvrede takve. Onaj ko ne razume nju i njen posao, pevanje po kafanama do zore, taj ne može da bude pored Nade.

Stupili smo u kontakt i sa Mikijevim ocem Mirkom Đuričićem, koji je od rane zore krenuo da pije alkohol. Mirko očigledno ne podnosi najbolje samački život i naslednikovo učešće u "Zadruzi", a trudio se da ne komentariše scenu koja je nastala kada je Miki urlao i udarao se kamenom u glavu.

- Evo popio sam pola litra rakije od jutros, sad ću da nastavim. Pijem, žurim da popijem bar još jedan litar. Dobro sam i sad evo baš to radim. Nemam vremena da gledam televizor, ja radim kao magarac ovde. Čujem kad odem u kafanu, tamo mi ispričaju sve. Pitaju me i kažu mi svašta. Nek radi šta god hoće - rekao nam je Mirko.

Kada smo ga upitali da li posle žestoke svađe njegovog sina sa Nadeždom i dalje planira svadbu u Kupinovu, odreagovao je burno.

- Ma kakva svadba, o čemu vi sad pričate? Nema ništa od svadbe dok ja ne vidim snajku - ljutito je rekao Đuričić.

Situacija u "Zadruzi" se prividno smirila, ali je opet planula svađa, a ljubavnici su urlali jedno na drugo. Nadežda je tvrdila da Miki nije zaljubljen u nju, dok je Đuričić krivio nju što je dozvolila da se udara kamenom u glavu.

Nakon žestokog obračuna, kada se Miki udarao kamenjem u glavu, on je nastavio i sutradan da se raspravlja sa Nadeždom. Ponovo joj je rekao da je glupa i da ide kod svoje savetnice Miljane Kulić.

- Precrtaću te, ne postojiš, ni ovde ni napolju. Živela sam pre tebe, živeću i posle tebe. Treba da razmišljam ceo život da li ti je dan ili nije. Ja tebe nisam napala samo zbog nje, šest dana sam besna, to je bio samo okidač. Ne možeš uvek da budeš u pravu i sad nisi u pravu. Ako si toliko lud, seci se - rekla je Nadežda, a Miki se nadovezao:

- Ti puštaš da se čovek koga voliš udara kamenjem u glavu. Je...m ti mamu po sto puta - rekao je Miki i napustio Belu kuću.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još