fbpx

NE ZNAM ŠTA SI, AKO NISI LJUBAVNICA: Luna optužila Slobu da ima dogovor sa Kijom, tresla se zadruga od njihove žestoke svađe! (VIDEO)

Sloba je bio van sebe od besa, pa je želeo da istera do kraja priču.

- Hoću da znam ko je rekao da je ovo dogovor. Ko ti je to rekao? Zbog ovih stvari ja mislim da Luna igra igru. Ti si jedno go.no malo, ke*a mi se od tebe - vikao je Sloba na nju.

Slobina žena Kija pridružila se diskusiji i priznala da ona nema nikakav dogovor sa njim i kako ne zna ko pravi scene, misleći na Lunin nervni slom.

- Mene je povredilo dok sam gledala to, jer je on mene pozdravljao. 26. septembra je on mene pozdravljao i varao me iza leđa. Ja ne znam šta si, ako nisi ljubavnica! Nas dvoje jesmo u braku i rekla sam da on ima emocije prema meni. Da, bio je divan brak, ali nije bio divan razlaz. On je tebi servirao mnoge priče, a ja znam istinu! Naš razlaz je ružan! Ono što se desilo, ružno je, ali naš brak nije ružan! Ja bih svakome poželala brak kakav smo mi imali. Naš brak je bio dobar, ali to što je on izabrao kukavički način da izađe iz svega toga, to je do njega! - rekla je Kija i dodala:

- Naš brak nemoj da diraš! Vas dvoje ste napravili haos i mene ste uvukli u sve to! Ja se jedina ovde ne foliram! Ti si poslednja osoba koja može da priča o mom braku! Ja bih menjala sve ovo da mogu da vratim svoj brak! On je moj muž i ja njega volim - govorila je Kristina Luni.

Luna je nastavila da se svađa sa Kijom, govoreći joj kako je ona trenutno najpoznatija žena u Srbiji i da svi znaju za nju zbog prevare koju je doživela, kao i da smatra da joj to prija. Slobi se nisu svidele reči koje je Luna uputila njegovoj ženi, zbog čega je počeo da brani Kiju i svađa se sa Đoganijevom. Međutim, posle nekoliko minuta Sloba je uspeo da se posvađa i sa suprugom.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.