PORODICA POTVRDILA: Avicii će biti sahranjen u krugu najbližih

Švedski di-džej i muzički producent Avicii prošlog meseca je pronađen mrtav u svojoj kući u Omanu u 28. godini, a biće sahranjen u najužem krugu porodice i prijatelja, rekao je njegov agent.

Tim Bergling poznatiji kao Avicii bio je među najpopularnijim u elektronskoj dens muzici.

- Porodica Bergling potvrdila je da će sahrana biti u prisustvu najbližih osoba - rekla je kratko u saopštenju njegova švedska menadžerka Eba Lindvist.

Avici je preminuo zbog velikog gubitka krvi nakon što se isekao razbijenim staklom, ekskluzivno je preneo američki portal TMZ.

Nekoliko izvora bliskih di-džeju potvrdilo je da je Avicii sam sebi oduzeo život kako je njegova porodica i aludirala u izjavi za javnost.

- Jako se mučio sa mislima o značenju, životu, sreći. Nije više mogao da nastavi dalje. Želeo je da nađe mir - napisali su njegovi roditelji u izjavi za javnost, glumica Anki Liden (71) i pevač Tomi Korberg i brat Anton Korberg (40).

Avicii je krajem godine zbog zdravstvenih problema bio prinuđen da otkaže sve nastupe, a bolovao je od akutnog pankreatitisa, teške upale gušterače koja je bila prouzrokovana preteranim konzumiranjem alkohola.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Instagram/avicii

Pogledajte još