JA SAM KRETEN, ALI TVOJ: Kija i Sloba vodili dug i emotivan razgovor o svom braku! (VIDEO)

Nakon što su završena pitanja gledalaca tokom kojih je izbila velika svađa između Lune i Slobe koji već duže vreme nisu u dobrim odnosima, Kija i Sloba osamili su se na garnituri u dnevnoj sobi. Pevač je najpre sedeo sam i crtao, a onda mu je prišla Kristina i započeli su razgovor.

- Krivo mi je zbog svega! Što imaš takvo ponašanje prema meni. Ponašaš se odvratno. Zbog čega mi ne bismo ozbiljno razgovarali kada izađemo? Samo se izjasni hoćeš li da izađeš kao njen dečko ili sam? Nećeš, jer ćeš biti moj muž! Ti si još uvek moj muž, tako da ne izlaziš sam - započela je Kija.

- Nemaš pojma kako je meni sinoć bilo teško! Ja ne mogu da pričam sa tobom, ti meni ne prilaziš. Ne pitaš ni kako sam. Milion puta sam ti prišla, ti si me oterao u pi*ku materinu. Mi se jesmo svađali. Ja umem tebi svašta da kažem. Sve to stoji. Svi su bili protiv nas, jedino ti i ja znamo. Ti znaš da bih ja za tebe sve učinila. Ti si sam rekao da voliš ovu Kristinu. Ti si moja porodica, ti si deo mene - nastavila je ona.

Sloba ni u jednom trenutku nije negodovao, niti poricao ono što je Kija rekla, a u jednom trenutku je rekao da je sve u najboljem redu. Zatim je dao supruzi da pogleda ono što je nacrtao, želeći da čuje njen komentar, nakon čega je razgovor nastavljen.

- Svaki put mi se srce slomi kada te vidim sa njom. Posle svega što smo prošli, posle svega... Ti si konj, ali si moj konj! Ti si kreten i ja sam kreten, ali sam tvoj... Shvati to! U meni uvek imaš prijatelja. To što si ti uradio meni je najmanji problem u svemu tome. Desilo se! Znaš šta smo mi imali i koliko smo se voleli. Sećaš se kada si mi rekao da ne možeš da zamisli da legneš pored bilo koje druge devojke? - rekla je Kija.

- Ne znam, verujem ti, iskreno - rekao je Sloba svojoj ženi nakon što mu je otvorila dušu.

Izvor: Blic.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci
1 komentar
  1. GORDANA STANKOV SUBAŠIĆ says

    KIJA I SLOBA FOLIRAJU.VIŠE AKO ĆE SE RAZVODITI NEK SE RAZVEDU KAD SU VEĆ DOVDE DOŠLI ŠTA SAD ONI SU LOŠI GLUMCI

Ostavite komentar

Your email address will not be published.