NOĆ ZA PAMĆENJE: Marija Šerifović "zapalila" Arenu sa Brenom i Adilom! (VIDEO)

Marija Šerifović održala je sinoć spektakularan koncert u krcatoj Štark Areni, pod sloganom "A sad malo ja".

Naša jedina pobednica na takmičenju za "Pesmu Evrovizije" otpevala je svoje najveće hitove, a na sceni su joj kao gosti se pridružili Lepa Brena, Adil, kao "Beauty Queens" sa kojima je otpevala pobedničku pesmu sa popularnog takmičenja.

Njen kolega i prijatelj Adil na Instagramu se posle konceta oglasio dirljivom porukom za Maru.

- Znam koliko si pametna i luda, a ti dobro znaš iako nisi moja krv, moja duša si... Preponosan sam na tebe, na sve tvoje uspehe, na sve buduće pobede. Biće ih još puno, ali ovu čaroliju ćemo posebno pamtiti (bar mi kojima je "otpala ruka" snimajući telefonom ceo koncert...) Nikada nećeš biti sama i nervozna, bićeš samo nervozna... Ali neka, baš taj bol do ludila, ta energija i "živac" koji imaš te izdvaja od svih... Zato si unikat... Jedina... Neponovljiva... Pretalentovana... i svima nama koji verujemo u iskrenu emociju i kvalitetnu muziku bićeš još dugo dugo zvezda vodilja - napisao je pevač.

Publiku je oduševila i Lepa Brena pesmom "Ti si moj greh", a kao šlag na tortu došla je "Molitva" i učinila ovo veče jedinstvenim za pamćenje.

Mariju su na koncertu podržali Ivan Bosiljčić sa suprugom Jelenom Tomašević, Voja Nedeljković i mnogi drugi, a after party je trajao do ranih jutarnjih sati.

A post shared by Adil (@adilmaksutovic) on

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Instagram/adilmaksutovic/lepabrenaa

Pogledajte još