fbpx

SA MUSTAFOM NIJE USPELO: Emina Jahović progovorila o novom emotivnom partneru!

U želji da stane na kraj pričama o tome zbog čega se ugasila njena ljubav, zanosna Novopazarka je otkrila istinu o svom razvodu.

- Mustafa i ja nismo imali krize, nikada se nismo svađali, jednostavno, ugasila se naša sveća. Ovo nije lak životni period, ali navikla sam na to da za sve u životu moram više da se potrudim. U poslednje vreme mnogo sam se istrošila i privatno, i profesionalno, ali ponosna sam što sam imala hrabrosti i nekako skupila snagu da se sve ovo završi - rekla je Emina za emisiju "Ekskluzivno" i dodala:

- Naš brak ne funkcioniše već godinu i po dana. Ne smatram da se naša porodica raspala, jer ja ću Mustafi uvek biti prijatelj. Pre svega, on je veoma dobar čovek. Jedna starija gospođa davno mi je rekla da ne treba birati za muža onog čoveka za koga ćeš se samo udati već od koga ćeš jednog dana moći i da se razvedeš - rekla je i dodala da sredinu neće menjati.

- Ostajem da živim u Turskoj zbog dece i njihovog školovanja. Dolaziću često u Srbiju, kao što sam to činila i prethodnih deset godina i tu se ništa neće promeniti - rekla je Emina i naglasila:

- O novom partneru ne razmišljam u ovom trenutku.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/yaemina

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.