ONA ŽELI DA SLOBA KLEKNE I ODREKNE SE RODITELJA: Draginja Radanović ošto iskritikovala Kiju, a dotakla se i njene veze s Andrijom! (VIDEO)

Prošle noći gost u studiju bila je Draginja Radanović majka Slobe Radanovića, pored nje gošća je bila i Marija Kulić majka Miljane Kulić.

Slobina majka je zatim prokomentarisala celu situaciju i odnos njenog sina sa Lunom Đogani i Kijom Kockar.

- Šta god on bude rešio i kako ga bude srce vodilo, tako neka odluči. Ja mu se i do sad nisam mešala, a nisam ni mogla. Kako on hoće - rekla je Draginja.

Kako je Kija priznala da i dalje voli svog supruga i da još uvek postoje jake emocije sa njene strane, Draginja smatra da to ipak nije tako i da njena snajka nije iskrena.

- A gde je to priznanje bilo ispočetka? Ona je ušla kao ponosna žena sa momkom napolju, a sad se sve okrenulo. Ništa mi nije jasno. Njeno ništa nije iskreno, to sigurno. I da je iskreno, ona govori da on klekne, pa da se odrekne svojih roditelja. Na šta to liči? Mi smo njegovi roditelji, boli nas to. Ako ti voliš svog supruga... Treba da se raduješ kad njegovi roditelji dođu, a ovo... Ne znam - dodala je Draginja.

Nakon ovoga umešala se i Miljanina majka, pa je rekla sledeće:

- On se nije izjasnio nijednom! Niko ne zna na čemu je, to je najveći problem - rekla je Marija.

- Kad bude kraj saznaće se. Ja sad ne mogu da mu šapnem. Kad izađe sve će se rešiti - rekla je Draginja.

- Onda ovi gledaoci ne znam zašto onda gledaju. Ja ne znam zašto se on ne odluči već sada? Izgleda da on bira ovde! On nikako da izabere. Daj da vidimo kako će njihova veza da izgleda u poslednjih nekoliko dana - rekla je Kulićka.

Nakon ovoga Marija i Draginja su ušle u raspravu, a kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
1 komentar
  1. daca says

    baba glupa seljancura klevece snahu,djavo pravi.adano dana

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.