SHVATILA SAM ŠTA ŽELIM: Snežana Dakić otkrila kakvog muškarca traži!

Ona priznaje da problem leži u tome što je "superžena", a sa druge strane uživa u svom bračnom krevetu koji koristi - sama.

- Na današnju skupoću mislim da niko ne izbacuje bračni krevet iz sobe, jer kada si jednom uložio u dobar madrac želiš da ga iskoristiš za sve pare. S druge strane, ja sam imala bračni krevet i dok sam bila devojka koja nije ni sanjala o udaji. Naprosto mi je to bilo udobnije, i prosto sam pomislila ako neka drugarica prespava kod mene ili bilo ko drugi da nam bude udobno - kaže Dakićeva, a potom otkriva da je shvatila da mora da potraži drugačijeg muškarca od sebe:

- Inače, mislim da ja konkretno nisam žena za vezu u ovom trenutku. Zato je i nemam. Inače, mislim da je jakoj ženi prirodan partner slabiji muškarac, iako mi jake žene tražimo superiornije partnere, a opet nekom superiornom muškarcu koji je opterećen poslovnim uspesima odgovara neka mirnija žena, koja nema ambicije i koja ne traži puno pažnje za sebe, osim, razume se, skupocenih poklona. Takva vrsta pažnje je kod takve vrste devojaka dobrodošla. Dok mi jake, samostalne same sebi kupujemo poklone, satove, brilijante, itd… U svakom slučaju, dobro je da možemo da priuštimo - kroz smeh poručuje poznato TV lice.

Snežana Dakić razvela se pre četiri godine od biznismena Vladimira Mikića posle devet godina braka, sa kojim ima ćerku Lauru. Nakon razvoda nekoliko meseci bila je u ljubavnoj vezi sa Dušanom Momčilovićem, glumcem koji je 20 godina mlađi od nje.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/snezanadakic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.