BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nadeždina majka progovorila o Mikijevom ponašanju, ali ni Miljanu nije poštedela

0

Slavica Biljić, mama jedne od najintrigantnijih zadrugarki Nadežde Biljić, za portal “Pulsonline” iznela je svoje viđenje samoinicijativnog napuštanja rijalitija “Zadruga” od strane Nadeždinog verenika, Mikija Đuričića.

Ona je istakla da joj je žao što Đuričić nije idržao do finala kada je već uspeo da u rijalitiju boravi više od osam meseci.

– Krivo mi je. Trebalo je malo još da “iskulira” što bi rekli mladi. Ako je ušao zbog honorara, trebalo je da istraje. Nije ovo prvi put, bio je već u rijalitiju i desilo se isto, ali sada kad je već kraj, trebalo je da se strpi. Žao mi je. Ishitreno je reagovao, ali takav je – iskreno je rekla Slavica.

Kada smo je pitali za budućnost veze Nadežde i Mikija ostala je nedorečena.

– Nije ni vreme ni mesto da sada govorimo o tome, sve će se znati kad ona izađe, ali naša ćerka uvek ima našu podršku – poručuje Slavica.

Ona je progovorila i o sukobu njene ćerke sa temperamentnom trudnicom Miljanom Kulić. O njoj nije htela previše da priča, ali nam je otkrila u kakvom je sada psihičkom stanju Nadežda.

– Miljana je neko ko je već bio u rijalitiju i tačno zna šta radi, a mojoj ćerki bih poručila da “spusti loptu” i izdrži do kraja. Sada vidim da spava i tako je najbolje. Nadežda je sada depresivna, a u tim momentima ona samo sluša muziku, a tamo toga nema. Samo želim da izađe zdrava i normalna iz rijalitija – zaključila je Biljićeva.

Izvor: Blic
Foto: Youtube – Zadruga Official/printskrin

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.