BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nadeždina majka progovorila o Mikijevom ponašanju, ali ni Miljanu nije poštedela

Ona je istakla da joj je žao što Đuričić nije idržao do finala kada je već uspeo da u rijalitiju boravi više od osam meseci.

- Krivo mi je. Trebalo je malo još da "iskulira" što bi rekli mladi. Ako je ušao zbog honorara, trebalo je da istraje. Nije ovo prvi put, bio je već u rijalitiju i desilo se isto, ali sada kad je već kraj, trebalo je da se strpi. Žao mi je. Ishitreno je reagovao, ali takav je - iskreno je rekla Slavica.

Kada smo je pitali za budućnost veze Nadežde i Mikija ostala je nedorečena.

- Nije ni vreme ni mesto da sada govorimo o tome, sve će se znati kad ona izađe, ali naša ćerka uvek ima našu podršku - poručuje Slavica.

Ona je progovorila i o sukobu njene ćerke sa temperamentnom trudnicom Miljanom Kulić. O njoj nije htela previše da priča, ali nam je otkrila u kakvom je sada psihičkom stanju Nadežda.

- Miljana je neko ko je već bio u rijalitiju i tačno zna šta radi, a mojoj ćerki bih poručila da "spusti loptu" i izdrži do kraja. Sada vidim da spava i tako je najbolje. Nadežda je sada depresivna, a u tim momentima ona samo sluša muziku, a tamo toga nema. Samo želim da izađe zdrava i normalna iz rijalitija - zaključila je Biljićeva.

Izvor: Blic
Foto: Youtube - Zadruga Official/printskrin

Pogledajte još