TA MALA MISLI SAMO NA ONU STVAR: Milan otkrio šta mu je Luna rekla za seks sa Slobom! (VIDEO)

Zadrugari su komentarisali ljubavni torugao KijaSlobaLuna, te ubeđivali jedno drugo kako im je sve to čudno i kako su oni samo zamorčići, a priča se najviše povela oko Lune Đogani.

Milan je prvo pričao sa Matorom, tvrdeći kako ona ne može biti prijatelj sa Lunom, kao što je izjavila.

Koliko ste ručaka obavile zajedno? Koliko ste puta spavale jedna kod druge? Gde ste putovale zajedno? Kakve ste probleme prošle zajedničke…da bi ti bila prijatelj sa nekim? – pitao je Milan.

E, pa, evo, odgovoriću ti jednu reč, a ti protumači kako god hoćeš. Ja sam šmeker za razliku od nekih drugih muškaraca. E, pa ti protumači kako god hoćeš – rekla je Matora.

Ali niste prijatelji – insistirao je Milošević.

Pa, kako god, protumači kako god hoćeš! Ja ne pi*am po po nekim ljudima, kao neki muškarci! Je l’ me razumeš? Pa, ti shvati kako god hoćeš to! Ja neke stvari ne želim da pričam, niti išta. Ti si dovoljno pametan i znaš! – rekla je Matora i dodala kako je ispala loša kad god je davala savet Luni, te rekla kako to više neće raditi.

Zadrugari su posle pričali o Luni, Kiji i Slobi, te pomenuli još neke šokantne stvari o njima.

Ova mala samo misli na onu stvar i to je to. Ona meni kaže da u životu nije imala takvog ljubavnika – rekao je Milan i dodao:

U priči je izjavila kako se ona, očuh i Anabela naduvaju kad uspavaju Blankicu. To je pričala pred jorganom – tvrdio je Milan i ostavio sve u šoku.

Šta su još pričali pogledajte u nastavku:

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.