Subota, 15. maj 2010.

BEOGRAD, 15. maja 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili poseti Beogradu glavnog tužioca Haškog suda Serža Bramerca i poseti Hrvatskoj srpskog premijera Mirka Cvetkovića.

ALO - List na naslovnoj strana sa naznakon ekskluzivna fotografija i naslovom "Ovo je profa zver" objavljuje fotografiju novosadskog nastavnika osumničenog za zlostavljanje više dečaka.

BLIC - "Tornado može da se pojavi bilo gde", list piše o vremenskim prilikama. "I Jelašić i Šoškić protiv odmrzavanja plata i penzija", najava je teksta bivšeg i budućeg guvernera Narodne banke Srbije.

DANAS - "Mnogo bolje sarađujete, ali još čekamo Mladića", izjava je Serža Bramerca. "Dve trećine studenata žele da napuste Srbiju", rezultati su istraživanja.

KURIR - Naslovnom stranom dominira naslov "Škole su nam pune pedofila". List najavljuje i kratak intervju sa patrijarhom Irinejem "Nisam za podelu Kosova" i objavljuje privatne fotografije sa rođendanskog slavlja sestrića folk pevačice Svetlane Ražnatović.

POLITIKA - "Cvetković: Samo istovremeno povlačenje tužbi", najveći je naslov lista sa skupa u Hrvatkoj. "Isplata za 'satelit' može da se osporava", tekst je o ugovoru Srbije i Izraela o zakupu jednog satelita.

PREŠ - "Ovo je nastavnik manijak", list uz fotografiju najavljuje tekst o seksualnom zlostavljanju učenika u školi. "Mladića štite stranci", najava je teksta o haškom beguncu Ratku Mladiću.

Pogledajte još