KIJA U ŠOKU: Sloba pustio priču po "Zadruzi" da ga je supruga varala sa Darkom Lazićem i oženjenim doktorom?! (VIDEO)

Svađa je nastala najpre između Milana Miloševića i Lepog Miće. To je bio nastavak rasprave od prethodne noći kada je Mića tvrdio da Kija prilazi pogrešnim ljudima i da nema nikakvog osnova da se druži sa Milanom.

- Ti misliš da meni treba da se šlihtam Kiji? Ko je Kija Kockar, prevarena žena koja je ušla u rijaliti. Ja sam za nju pojam i institucija. Nemoj da se smeješ Kija, ja sam u pravu - vikao je Milan uzrujano.

- Smešno mi je oko čega se vi svađate - rekla je smireno Kija.

Milan nije mogao da pređe preko reči Lepog Miće da se pojedini zadrugari šlihtaju Kockarevoj od kada su videli koliko je poklona i poruka podrške dobila za rođendan.

- Ako nije tako ustaneš i kažeš, a ne da se smeškaš od početka. Ako nisam bio dobrodošao na tvom rođendanu, onda reci, a rekla si da je Mića bio u pravu za svaku reč - urlao je novinar.

Kristina je objasnila da su svi učesnici bili dobrodošli na njenoj proslavi i da nije želela da se bilo ko oseti nepoželjnim. Nakon ovoga, Milan je izneo šokantne tvrdnje koje su u Kristini probudile nove nejasnoće u odnosu sa suprugom.

- Ja nikad ružnu reč za nju nisam rekao. Njen muž mi je rekao da je bila sa Darkom Lazićem, njen muž mi je rekao da je imala oženjenog doktora, ja sam to sve izneo - rekao je Milošević.

- To je on rekao? Tebi lično - pitala je Kija nepoverljivo.

- Meni je šapnuo u izolaciji. Šta misliš kako bi ja to mogao da iznesem sa tvrdnjom - potvrdio je Milan.

Nakon ove informacije, Kija je izašla sa sastanka i posvađala se sa Radanovićem koji je sve vreme proveo u pabu za klavijaturama.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još