fbpx

NAKON ŠTO JE JAVNO PRIZNAO DA VOLI KIJU, SLOBA OTIŠAO KOD LUNE: Uvenuo sam, ne mogu bez tebe (VIDEO)

Međutim, samo nekoliko sati kasnije dogodio se potpuni preokret.

Kada su se posle emisije vratili u "Zadrugu", Kija i Sloba ubrzo su se posvađali. Naime, Radanović je otišao da odnese Luni čokoladu koju je dobio u emisiji, a Kristina ga je upitala zašto je to učinio kad joj je prethodne večeri obećao da će prekinuti svaku komunikaciju sa Đoganijevom.

Pevača je ovo razbesnelo, pa je počeo da viče na Kiju i izbila je žestoka svađa, posle koje je ona završila u suzama, a Sloba je povraćao.

- Dokle ćeš da me ponižavaš, dokle? Kako ti nije žao? Govoriš da me voliš, šapućeš mi da hoćeš da se pomirimo, a sad radiš ovo, šta hoćeš, da ispadneš neki frajer? Pusti me, nemoj više da si mi se ikad obratio! - vikala je Kija kroz suze na Slobu.

Ona nije želela da ide na žurku, već je sama šetala po dvorištu, a za to vreme desio se potpuni obrt u pevačevom odnosu sa Lunom.

- Ja sam rekao da hoću da izađem odavde sam, da ću o svemu da odlučim posle rijalitija, da mi treba 10 dana da razbistrim glavu. I jedna i druga su to shvatile na isti način - Kija da hoću da se pomirim s njom, a Luna da hoću da se pomirim sa Kristinom. Ja Lunu volim, a Kiju volim kao čoveka - rekao je najpre Sloba Đeksonu i Vojketu tokom razgovora u dvorištu.

On se zatim, doduše vidno neraspoložen, vratio na žurku, a Luna je rekla Milanu Miloševiću kako je raskrstila sa Slobom i da je to za nju završena priča, ali ga je ubrzo pozvala da igraju.

Pred kraj žurke, Luna i Sloba završili su zajedno u sobi za izolaciju gde ju je pevač pitao može li da je zagrli.

- U emisiji si rekao da voliš Kristinu. Izdao si me - rekla mu je Luna.

- Evo priznajem, ja ne mogu bez ove devojke, uvenuo sam od kad ne pričam s njom - rekao je Sloba i okrenuo se ka kameri.

Njih dvoje su zatim zajedno otišli u toalet, a nakon toga do ranih jutarnjih sati razgovarali u dvorištu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.