fbpx

NADEŽDA SE RASPLAKALA ZBOG MIKIJA: Uveče ležim i grlim jastuk na kojem je spavao! (VIDEO)

Naime, gledaoci rijalitija sinoć su postavljali pitanja Lepom Mići, a kada je on govorio o odnosu Nadežde i Mikija, pevačica je ustala i počela da govori zašto se tako ponela, kao i šta joj je Đuričić rekao. U tom momentu pustila je i suze.

- Daleko od toga da smo mi bili samo se.s. Jako smo se emotivno vezali posle veridbe. On meni jako nedostaje i ja mnogo patim, mnogo! Namestila sam rehabilitaciju upravo onako kako je izgledala dok je on bio tu. Pričali smo mnogo puta šta bi bilo kada bi on izašao, rekao mi je samo: "Molim te, bez teatra i bez drame, niko nije umro! Ja idem zbog sebe, a ne zbog nas dvoje - rekla je Nadežda i dodala:

- Meni je jako, jako teško! I mnogo mi nedostaje. Ja uveče ležim i grlim jastuk na kome je on spavao. Ja se pokrijem jorganom po glavi i plačem svako veče, ali ne želim da on vidi da mi je teško, jer sam mu obećala da neću praviti dramu. Mnogo mi nedostaje i volim ga najviše na svetu. Htela sam da postavim novinarima pitanje: "Da li se javio i da li je dobro?". Mislim da je jako glupo da pitam novinare da li je rekao nešto ili ne, jer je rekao kada izađe da on nestaje. Ja nisam znala da li ću da se zaljubim, ja sam zaljubljena! Ja sam htela sa njim zajedno da izađemo, on je rekao: "Ne, nemoj da izlaziš iz rehabilitacije - govorila je pevačica.

Podsetimo, Nadežda i Miki svako jutro su imali intimne akcije u sobi za rehabilitaciju.

Zanimljivo je i da je Nadežda bila jako bliska sa Banetom Čolakom. Ona je čak igrala u krilu Banetu, a sinoć je izjavila kako više neće komunicirati sa ovim zadrugarom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.