KEJTLIN DŽENER PONOVO ŠOKIRALA SVET: Sa verenicom želi da dobije dete

Kako prenosi "Daily Mirror", Kejtlin želi dete sa mladom verenicom, modelom Sofijom Hačins (21).

- Spremna je za roditeljstvo, ali ovog puta u ulozi majke, ne oca - ispričali su za britanske medije prijatelji Kejtlin Džener.

Majčinski osećaji su se probudili u njoj kada je videla svoju unuku Stormi koju je njena ćerka Kajli rodila 1. februara. Osim njene najmlađe ćerke, porodila se i njena poćerka Kloi Kardašijan pre mesec dana kada je na svet donela ćerku Tru. U isto vreme Kim Kardašijan je dobila treće dete Čikago preko surogat majke.

Kejtlin i Sofija žive zajedno na imanju Dženerove u Malibuu, a njihovi prijatelji kažu kako su obe odlučile da je vreme za "korak dalje" u vezi, odnosno roditeljstvo.

Kejtlin je, dok je bila muškarac Brus, dobila šestoro biološke dece, sinove Brandona, Brodija i Burta, sa prvom suprugom kao i ćerku Kasandru sa drugom ženom. S trećom ženom, Kris Džener ima ćerke Kajli i Kendal.

Tokom braka s Kris, Brus je prihvatio njenu decu, ćerke Kim, Kloi i Kortni i sina Roberta, koje je Dženerova dobila u braku sa pokojnim advokatom Robertom Kardašijanom. Kejtlin Džener i njena verenica, transrodna manekenka, istražuju opcije kako kako bi mogle da dobiju dete i podigu vezu na viši nivo.

Izvor: Alo!
Foto: Instagram/caitlynjenner

Pogledajte još