VOLI IH OBE? Sloba izjavio da je Kija car, Luna odbrusila: Ne želim te pored sebe! (VIDEO)

Zorana Stefanov sinoć je u "Igri istine" rekla kako je najviše promenila mišljenje o Slobodanu Radanoviću. Zadrugarka je izjavila da sada ima negativan stav o ovom ukućaninu.

- O Slobi sam promenila mišljenje, na gore! Zamlaćuješ ove ljude ovde, ove ljude napolju. Treba već jednom da se odlučiš, da kažeš šta imaš. Da ako želiš da nastaviš život sa Kijom kažeš: "Ćao Luna", ako želiš da nastaviš sa Lunom kažeš: "Ćao Kija". Ne znam zbog čega to radiš - rekla je Zorana.

Pevačica je zatim zamolila Slobu da ustane i da bude što precizniji u svojoj odluci. Zorana je želela da se Radanović izjasni i kaže koju voli. U tom trenutku u Belu kuću ušla je Kija koja je posvađala sa Slobom.

- Ajde da čujem da sam ja paćenica... Evo sada si rekao neki osećaj krivice... Puštaš m*da kada ja nisam tu! Ajde reci, ajde! - govorila je Kija Slobi.

- Ovu ženu (Kiju) volim kao osobu, ovu ženu (Lunu) volim kao ženu! Ja sam ustao pre nekoliko večeri i rekao da volim Lunu Đogani! - izjavio je Sloba.

Zorana je u nastavku pitala Radanovića i da li bi prekinuo svaki kontakt sa Lunom Đogani, ukoliko bi se pomirio sa još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar, a ona je došlo do novih varnica između njega i blogerke.

- Kija i ja imamo odnos katastrofa! Ja sam hteo da imamo korektan odnos. Ja o njom imam super mišljenje. Ona je car! Ja bih voleo da imam njen mozak! - rekao je Radanović.

- Ne želim tebe pored sebe! - bio je Lunin komentar.

- Evo ja ti se kunem! Ja sam rekao svoja osećanja tebi, ja sam to rekao iskreno sinoć. Ja sam ti ovde prijatelj i ti možeš da računaš na mene u svakoj situaciji - nastavio je Sloba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.