ŽENE IM TO STALNO RADE: Stvari koje muškarci ne podnose u seksu

Neke seks scene koje ste videli na ekranu, ne znači da su primenjive i u stvarnosti. Iako ih volite i prilično uživate takvim trenucima, vaš partner ne može da kaže isto. Ubuduće, izbegavajte sledeće situacije u krevetu:

Igre sa prstom

Kada se partneri dobro poznaju, seksualna komunikacija je vrlo jednostavna i lako je znati što partner voli, a šta ne. Međutim, iznenadne i neočekivane promene seksualnih pravila mogu biti poprilično neugodne. Igre sa anusom mogu biti zanimljive i provokativne, no one su većini muškaraca ipak preterane. Zato prestanite, ako ne želite da svom partneru postanete odbojne!

Grub stisak

Tokom seksa telom vladaju snažni osećaji zbog kojih dodiri mogu postati vrlo čvrsti i strastveni. No muški intimni delovi ne mogu podneti snažan pritisak i zato treba biti oprezan i umeren. U suprotnom, seksualna želja se može pretvoriti u nezainteresovanost i jak bol.

Igra sa bradavicama

Ženama su bradavice snažna erogena zona, ali mnogim pripadnicama lepšeg pola diranje bradavica ipak ne prija. Bradavice kod muškaraca nisu toliko oseljive. Njihovo grickanje i stiskanje ume da bude vrlo neprijatno i bolno, i zato je bolje preskočiti ovakav tip predigre. Nežni poljupci su uvek dobrodošli.

Jezik u ušima

Uzdasi i poljupci u predelu ušiju su tokom igre nezaobilazni, ali samo ako znate granicu. Iako žensko dahtanje povećava strast kod muškaraca, preterivanje, kao i u svačemu, postaje neprivlačno.

Izvor: Prva
Foto: Ilustracija/Pexels

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.