NE MOŽEŠ VOLETI DVE ŽENE, PRIČAĆEMO KAD SE RAZVEDEŠ: Sloba izjavio da bi primio metak za Kiju, Luna ga želi samo za sebe (VIDEO)

Dok su drugi učesnici rijaliti programa "Zadruga" uživali u pici koju su dobili nakon "Igre istine", Slobodan Radanović i Luna Đogani razgovarali su u dvorištu o svom odnosu, ali i odnosu Kije i Slobe.

- Ti stalno variraš svoje mišljenje i emocije. Kada se budeš razveo, možeš da dođeš kod mene da pričamo, do tada ne želim da te vidim jer ja nisam budala! Ja vidim šta radiš! - rekla je Luna.

- Šta radim? Devojko, ja sa Kristinom Kijom Kockar ne želim da budem! Bilo je mnogo ružnih stvari za koje ja znam da nikada ne može to da se ispravi - izjavio se Sloba.

- Sve smo mogli da imamo! Sve! Sprdaj se još 18 dana i kada izađeš napolje neka ti je sa srećom sa njom! - govorila je Đoganijeva.

Podsetimo, sinoć dok su zadrugari igarli "Igru istine" Sloba je izjavio kao je ljubomoran kada su blizu Lune drugi muškarci, a zatim je za svoju suprugu Kiju izjavio da je "car" što se Đoganijevoj nije svidelo.

Ceo razgovor Slobodana Radanovića i Lune Đogani u dvorištu, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još