NISAM U STANJU DA PRIČAM: Sanja Stanković se nakon ukazane lekarske pomoći vratila u Belu kuću (VIDEO)

Sanja Stanković i Andrijana Radonjić su bile dobre rijaliti prijateljice sve do trenutka kada je plavuša priznala da gaji osećanja prema Jovani Tomić Matoroj. Tokom jučerašnjeg dana Sanja i Andrijana su ušle u raspravu zbog ovoga, ali tu se svađa nije završila.

S obzirom na to da je Pinkova zvezda uporno govorila da ona zna jednu Sanjinu tajnu za koju joj je prigovarala da će je otkriti, tenzija između ove dve zadrugarke kulminirala je žestokom svađom.

Iako je Andrijana tvrdila da nikada ne bi odala svoju cimerku, a to isto su potvrdili i Zorana Stefanov i Nemanja Đerić Đekson rekavši da je tajna o kojoj se priča "naslovi u novinama". Plavuši ove reči nisu ulivale nadu pa je gađala šoljom Đeksona.

Zbog stresa koji je doživela, njoj se slošilo, a obezbeđenje je istog trenutka reagovalo i pružena joj je lekarska pomoć. Matora joj je prva pritrčala i pomogla svojoj simpatiji da se smesti i pruži joj podršku. Svi ukućani su bili zabrinuti za njeno zdravlje, a ona od iznemoglosti nije mogla da razgovara sa njima, već je legla da se odmori.

- Nemojte da me pitate kako sam. Nikako sam, pričaćemo sutra. Hvala vam svima, ali nisam u stanju da pričam - rekla je Sanja.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Zadruga Offical-Printscreen/Youtube

Pogledajte još