DOŽIVELA NERVNI SLOM: Uplakana Sanja gađala Đeksona zbog Andrijane, skrhana pala na pod! (VIDEO)

- Više puta si Sanji ponovila: "Imam i ja za tebe neke stvari da kažem, nemoj da ja progovorim i razvežem jezik". Šta je to čime ti ucenjuješ Sanju da ne otkriješ njenu famoznu tajnu - glasilo je pitanje novinara za Andrijanu.

- Ja ne želim da dođe do onoga što je došlo danas, da ona meni kaže da sam ja ološ, mutava... Ja nikad u životu ne bih dozvolila sebi da kažem nešto o njoj - pravdala se plavuša, ali je uporno tvrdila da joj ne bi naudila na taj način i otkrila njenu tajnu i istakla da su je uvredile Sanjine reči kada je rekla da ima samo jednog prijatelja.

Na insistiranje novinara, Stankovićeva je teška srca priznala da je ona prošla kroz tešku situaciju pre pet godina i da je imala velike posledice nakon toga i da Pinkova zvezda to zna.

- Postoji nešto. Sram da te bude, znaš kroz šta sam prošla. Meni se jedna situacija desila 2013. to zna Andrijana i rekla sam Matoroj. Zbog te stvari koju ja psihički nisam prevazišla i išla sam iz greške u grešku, zbog te situacije koja se dogodila. Ja nemam snage da to kažem. Kako te nije sramota da to kažeš znajući da sam ja kroz to prošla. Tu sam se ja izvukla zahvaljujući mom bivšem dečku - pričala je Sanja jecajući.

Zorana Stefanov i Nemanja Đerić Đekson su se uključili u raspravu i tvrdili da Andrijana nije mislila na to što je ona spomenula, već da se radi o natpisima u novinama. Sanja nije bila saglasna sa ovime, pa je u jednom momentu izgubila kontrolu i gađala šoljom Đerića.

Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo da dođe do većeg skandala i kako bi pokušali da smire uzavrelu atmosferu.

Jovana Tomić Matora je istog trenutka skočila i urlala na Nemanju kako bi odbranila svoju simpatiju. Plavuša je doživela veliki stres i slošilo joj se, pa se u jednom momentu našla na podu.

Stankovićevoj je pružena lekarska pomoć i ona je bila odsutna na nekoliko sati iz "Zadruge".

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još