ODRASLA SA DECOM IZ DOMA: Tužna životna priča Kije Kockar

Ne samo da ju je Sloba prevario u rijalitiju već je vezu sa modnom blogerkom Lunom Đogani nastavio i kada je Kija postala ravnopravni učesnik rijalitija.

Međutim, pre nego što je ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna postao glavna tema tabloida, Kristina je kao devojčica na svojoj koži osetila koliko sudbina može da bude surova. Naime Kockareva je u rodnom Zrenjaninu odrastala bez oca, sa mamom i bakom, a jedan dečak i devojčica iz doma za nezbrinutu decu godinama su bili deo njene porodice.

- Svima je već poznato da je Nadica dobila Kristinu iz veze sa oženjenim muškarcem i da oni kao porodica nikada nisu živeli zajedno. Za pokojnog Miloša Kockara Nadičina vrata su uvek bila otvorena i on je mogao da dođe kada god je hteo da poseti Kristinu. Međutim, retko kada je on tu priliku koristio, a Kija je beskrajno patila za njim. Kao devojčica je bila ljuta na njega što je zaboravljao da joj čestita rođendane i što nikada nije bio tu kada je bila bolesna ili kada je imala neki problem. Nije bio tu ni kada joj je ispao prvi zub, ni kada je prohodala, nije čuo prvu reč koju je izgovorila - rekao je izvor i naglasio da Kiji nikada nije falilo majčinske ljubavi, ali da je mnogo patila što njen tata nikada nije bio uz nju.

- Kada je Kija imala otprilike deset godina, prekinula je svaki kontakt sa ocem. Jednostavno, više nije želela da ga čeka da dođe i da se nada da će se njihov odnos promeniti nabolje. Upravo tada je Nadica odlučila da joj održi najvažniju lekciju u životu. Želela je da Kristina shvati da ma koliko život bio težak, uvek može da bude gore. Htela je da uvidi da njena sudbina nije najgora i da postoje deca koja odrastaju ne samo bez tate već i potpuno sama na svetu - kaže izvor i otkriva da su tada u njihov život ušli brat i sestra iz doma za nezbrinutu decu.

- Nadici je bilo izuzetno važno da kao samohrana majka pomogne deci koja nemaju roditeljsko staranje kako bi Kija shvatila da nije sve tako crno. Kristina se s dolaskom devojčice i dečaka veoma vezala za njih. Danas su to odrasli ljudi i oboje imaju porodice, ali dok su bili deca, Nadica je brinula o njima koliko je mogla. Vikendima bi ih izvodila iz doma, pa bi svi zajedno odlazili u grad, gde im je Nadica ispunjavala sve želje. Vodila bi ih na ručak u restoran u kojem radi, a potom i u poslastičarnicu, pozorište, udovoljavala im je na svaki način. Kupovala im je školski pribor, odeću, a deca su posebno uživala kada bi ih odvela u prodavnicu igračaka i kupovala sve što su želeli - priča izvor za Kurir i dodaje da je tada Kija uvek ostajala kratkih rukava.

- Tih dana kada su deca iz doma bila sa njima, Kristina je bila u drugom planu. Sva pažnja i ljubav je bila usmerena na dečaka i devojčicu iz doma, a Kristina je ubrzo postala svesna da je za srećnu porodicu najvažnija ljubav, a ne da mama i tata po svaku cenu budu zajedno - rekao je izvor na kraju, a Kijina mama Nadica je potvrdila saznanja za ekipu Kurira.

- Tačno je da sam pomagala deci iz doma, onoliko koliko sam mogla kao samohrana majka. Tada mi je bilo veoma važno, kao i sada, da Kristina postane svesna u kakvom svetu živimo i da će uspeti samo ako se bude dovoljno trudila. Meni je laganica bilo da je podignem, da se tako izrazim. Radila sam, zarađivala, imala sam krov nad glavom, automobil, sve što je nama dvema bilo potrebno za normalan život. I zašto onda ne bih pomogla onima koji nemaju? - rekla je Nadica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Tv Pink - Ami G Show - YouTube/Prinscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.