NIKAD ŽEŠĆA SVAĐA: Matora brutalno napala Lunu, Sloba se odmah umešao da je odbrani! (VIDEO)

Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Sanje Stanković i Andrijane Radonjić, nakon čega je Jovana Tomić Matora bila prilično uznemirena jer je njenoj devojci nakon svega i pozlilo.

Matora je bila van sebe od besa, pa je komentarisala celu situaciju u dvorištu sa ostalim zadrugarima, a imala je primedbu i na Lunino i Slobino ponašanje.

Matora je čula kada je Sloba prokomentarisao da mu je muka od celokupne priče vezane za Sanju, pa je revoltirana time prigovorila Luni i rekla da smatra da to nije fer jer je ona ipak uvek bila uz nju i Radanovića kada im je to bilo potrebno.

- Luna mi je prijatelj, a nije me saslušala ni jednu reč koju smo Sanja i ja pričale. Kakav prijatelj? Ne zanima te šta Sanja priča o njenom životu, ti samo pričaš non-stop, a ona se trese. Vas su zanimale samo vaše priče - prebacivala je Matora Luni.

- Šta ste se svi urotili protv mene, šta je sa vama? Ja ti se kunem da ti imaš ozbiljan problem - odbrusila joj je Luna.

- Kad hoćeš da čuješ šta pričaju Kija i Sloba ti mene ućutkuješ, a kada Sanja priča o svom životu ti pričaš - besnela je Matora.

Nakon ovoga Matora se jadala ostalim zadrugarima, a onda je odlučila da se obrati i Slobi i da ga žestoko iskritikuje, kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još