Ljubav Čavića i Đerisilove?

U beogradskom klubu na vodi „Freestyler“, održana je žurka "Celebrity Night" kojoj su prisustvovale mnoge poznate face. Prvi se na splavu pojavio Milorad Čavić u društvu Ivane Đerisilo i ličnog obezbeđenja.

Blicevi su sevali, a stari-novi ljubavni par nije krio poljupce i nežnosti. 

Poznati plivač i poznata odbojkašica bili su u vezi od Olimpijade u Pekingu do pred kraj prošle godine. Nakon toga se nisu više zajedno pojavljivali do sada. A sada? Verujemo da se vatra još nije ugasila.

U popularnom klubu iste večeri bila je i najpopularnija srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom, kome je ovo bio prvi noćni izlazak. Pored mlađanog Ražnatovića, u Cecinom društvu našli su se i modni kreator Saša Vidić, pop pevač Danijel Đokić i PR menadžer Sreten Radović. U jednom momentu pridružila im se i učesnica Operacije trijumf  Milica Majstorović, a nedugo zatim i fudbaler Boško Janković koji, i pored povrede noge, nije odoleo subotnjem noćnom provodu.

Uz haus zvuke popularnih domaćih DJ-eva Mirka i Meexa, fensi ekipa đuskala je do radnih jutarnjih sati, a zabavu nije uspela da pokvari ni kiša koja je padala tokom cele večeri.

Pogledajte još