ĐEKSON BESAN ZBOG ANDRIJANE: Urlao po Zadruzi a onda bacio klupu! (VIDEO)

Naime, Radonjićevoj je Sloba Radanović kao ovonedeljni vođa prvo dodelio 3000 dinara, a kada je shvatio da je svom rijaliti drugu Filipu Đukiću dao 2000, morao je da izvrši zamenu.

Ljuta je otišla otišla do sobe za rehabilitaciju gde je njen dečko pokušavao da je smiri i urazumi.

- Ti imaš ego fazon zato što te nije računao u svoje ljude. Morao je lik da ispoštuje obe žene. Uzmi te pare - savetovao ju je.

- Neću da uzmem, zato što je prišao i prvo mi dao 3000, dao Filipu 2000 i rekao... i šta sad mi daje 500 dinara - kaže Andrijana.

- Ja ću da pobegnem od ovih s.anja - rekao je razjaren Đekson i bacio klupu tako jako da se sve zatreslo, a onda napustio Andrijanu.

Ali tu nije bio kraj raspravi. Andrijana se osamila i plakala kod štale, a onda je Nemanja očitao bukvicu svojoj devojci da raspodela novca ne treba da bude razlog njenog neraspoloženja.

- Prestani da se bedačiš oko glupih para. Zato nemam devojku, kad je ona u bedaku i ja sam. Sad ne mogu da se sprdam dok si ti u bedaku. Kupićeš sve što ti treba i da uzmeš i da ne uzmeš pare. Ne znam šta se gubiš. Vrati se u realnost! Ne mogu ovde da se iskuliram, svaki dan se nerviram, kad si ti srećna, ona ja mogu da budem srećan. Kad sam se smuvao sa tobom, počeo sam da ludim. Ti to ne možeš da skapiraš - vikao je Đekson.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još