PRE OSTAVINSKE RASPRAVE: Kijin stric odneo sve iz stana njenog pokojnog oca!

Njene komšije u Zrenjaninu govore da je Kijin stric, kako kažu, "opljačkao" Kiju. Još na dan bratovljeve sahrane potpuno je ispraznio stan u vlasništvu svog brata, a Kristininog oca, preminulog Miloša Kockara.

- Miloš je tu živeo sam. Jedini naslednici su njegova ćerka Kija i njegova supruga koja živi u Nemačkoj. On je umro 28. aprila, ujutru u pola 10, a njegov brat je u popodnevnim časovima kompletno ispraznio njegov stan - pričaju šokirane komšije u Zrenjaninu.

Zrenjanin bruji o ovome što se dogodilo, a mnogi se pitaju kako je ovo moguće uraditi istog dana kada je sahrana, a pritom i bez pokrenute ostavinske raprave.

- Sav nameštaj, sve je ispražnjeno. Ostali su samo zidovi. I radni deo, i šporet i frižider, sto i stolice, ljudi su sve videli. To je sad bum u gradu. Ni ostavinska rasprava nije urađena... Istog dana je skinuo radni deo. Na svoju je ruku to uradio. Njegov brat je umro prepodne, a on je popodne ispraznio stan. Čak je proveravao i da li mu brat ima neki račun u banci - pričaju Kijine komšije i komentarišu kako niko ne zna da li je u stanu bilo nešto vredno ili ne.

Inače, Kijin stric je oženjen i ima dvoje dece, a Kija je sa stricem u dobrim odnosima. Osim toga, dolazio je na njene rođendane, a bio je i na njenoj i Slobodanovoj svadbi. Kako se priča, ni njegova materijalna situacija nije loša, te nikome nije jasno zbog čega je uradio ovako nešto.

Nadica Zeljković je potvrdila ova saznanja, ali ništa više od toga nije želela da kaže.

Izvor: Alo!/Telegraf
Foto: kijakockar_jedinipraviprofil/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.