NIJE ODOLELA BIZNISMENU! Rešena misterija Aninog ljubavnog života: Koraćeva bila u vezi sa Tigrom!

Dok se o većini učesnicika najpopularnijeg rijalitija za ovih devet meseci mnogo pisalo i pričalo, Ana je nekako bila jedna od misterioznijih stanara Bele kuće.

O njenoj prošlosti znali smo jako malo, a onda se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija sa srpskim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, koji je bio u vezi sa mnogim poznatim damama među kojima su bile bivša učesnica rijalitija "Farma", Jelena Milošević Balerina, pevačicom grupe "Models", Zoranom Andrić i mnogim drugim.

- Oni su bili zajedno nekoliko meseci. Ne držite me za reč, ali mislim da je ta veza trajala od februara 2017. do maja 2017. I bila je to veza u pravom smislu te reči, nije bilo nikakvog skrivanja. Samo što Ana tad nije bila poznata, ali bila je jednako atraktivna kao sada. Tigar je oduvek voleo lepe devojke i znao kako da ih osvoji, te ne čudi što i ona nije odolela njegovom šarmu i muvanju - rekao je izvor blizak ovom biznismenu, koji je zamolio da ostane anoniman.

Tigar je potvrdio da je bio u vezi sa učesnicom, ali nije želeo mnogo da komentariše.

- Tačno je da smo Ana i ja bili zajedno. Kao što sam već rekao, o njoj imam jako lepo mišljenje i ne bih više ništa o tome govorio. Hvala na razumevanju - izjavio je on.

Izvor: Pink
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još