ŽELIM DA SE SKLONIM OD TE BOLESNE PRIČE: Kija priznala kakav je odnos imala sa Slobinom majkom i šta joj je rekla pre ulaska u rijaliti! (VIDEO)

Ona je razgovor počela tako što je priznala da je razočarana u supruga, koji se kleo u majku da se sa njom nije ljubio.

- Gledam, kako ga nije sramota. On govori da sam spremna na sve, kada sam ga pitala, on kaže da se pogrešno izrazio. To je jako ružno, ja sam njegova žena i jako sam se razočarala. To nije moj Boba, čovek za kog sam se udala. Malo me i sramota, ne bih da ljudi vide da sam bila sa takvim čovekom tolike godine. Ne prepoznajem ga, pored mene nije bio takav - izjavila je Kija i dodala:

- Slobodan je inače slao poruke na Fejsbuku Ani Korać dok smo bili vereni. Anđelo i Teodora su počeli da se druže sa mnom, to itekako ima veze sa Slobinim izborom potrčka. Skidam mu kapu što je za omiljenog izabrao Lepog Miću. On se jedini zalaže za mene i Slobodana i instituciju braka - kaže Kristina.

Nakon toga, Kockareva se dotakla i Slobine porodice i progovorila o njenom odnosu sa Draginjom.

- Postoji određeni jaz između mene i njegove majke. Toliki da bi pristali da bude sa bilo kim, a ne sa mnom. Ja sam uvek bila tu za njega, a opet sam ispala kriva, to ne mogu da shvatim. Krivo mi je što njegova majka zove ljubavnicu da se čuje sa njom. Ne treba ni mene, ali ni nju da zove, ako ćemo postupiti moralno i damski. Njen sin je meni tražio da pružimo drugu šansu, kleo mi se da me voli i uveravao me da će sve biti OK. Niko ne treba da se meša u naš odnos, već da mi odlučujemo o našoj sreći. Ja bih razumela da njegova mama sada ima nešto protiv mene kada sam unutra, ali čula sam se sa njom 20. septembra, kada je Lunina mama govorila za Slobodana da je "peder", dok me varao. Ona je rekla da sam ja ponizila njegovu porodicu. Želim da se sklonim od te bolesne priče, da se veliča ljubav između ljubavnice i muža. Ne treba mi muškarac od skoro 30 godina, koji sluša šta mu kaže majka - rekla je Kija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.