OSVANUO SNIMAK SLOBODANA I KIJE: Nećemo se razvesti, planiramo decu!

Kija i Sloba prošle nedelje gostovali su u emisiji Ognjena Amidžića, gde su oboje priznali da se vole i da intenzivno razgovaraju o pomirenju.

Međutim, iste večeri, nakon završetka emisije Sloba se posvađao sa Kijom i izjavio da ne može bez Lune, što je bio potpuni šok i za zadrugare i za gledaoce.

Iako je pevač kasnije spustio loptu, i pravdao se da nije tako mislio, stjuardesa je, barem za sada, odlučna u tome da mu neće davati novu šansu.

Kija i Sloba dali su intervju za emisiju "Premijera" na TV Pink, i tom prilikom priznali da žele da se pomire, a ovaj snimak sada je konačno i emitovan.

- Ni jedno ni drugo ne želimo da se razvedemo, a što se tiče dece, ako sve bude kako treba, to će biti sledeće - rekla je Kija za pomenutu emisiju.

- Kad izađemo napolje, sešćemo i obaviti malo dublji, dubokoumniji razgovor, detaljnije ćemo se zapitati da li nam i šta nam treba u životu i da li smo spremni da ispravimo te greške i nesuglasice koje su nas razdvajale - izjavio je Sloba, koji se tada osvrnuo i na odnos sa Lunom:

- Imala je neki stav koji me je odbijao od nje, jednostavno oterala me je sama od sebe, ne znam zbog čega je to uradila - rekao je on.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.