Za utorak, 18. maj 2010. godine

BEOGRAD, 18. maja 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas najviše pišu o sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu, o pogibiji Srba u obračunu narkobosova u Boliviji kao i o ekonomskim temama.

VEČERNJE NOVOSTI - "Tajnu krije Kraljevica", o istrazi o masovnim grobnicama u Zaječaru. "Drina odnela 15 dilera", o akciji policije protiv narkotrgovine na području Zvornika, Bijeljine, Milića, Vlasenice i Tuzle.

DANAS - "Beograd jednima krivac, drugima uzdanica", o tome kako je Srbija postala tema političkih obračuna uoči lokalnih izbora u Crnoj Gori. "Bramercov izveštaj mora biti dobar barem kao prethodni", šef Delegacije EU Vensan Dežer u intervjuu za list.

POLITIKA - "Dinaru ni Frojdov kauč ne pomaže", ekonomisti o neminovnosti slabljenju domaće valute. "Mišljenje Međunarodnog suda pravde prilika za kompromis", izjava šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića u Savetu bezbednosti UN. "Zašto nismo odbranili Bajrakli džamiju", izjava generala policije Milana Obradovića.

PRES - "Srbi ginu u narko ratu u Boliviji", o pogibiji trojice Srba u obračunu narkodilera. "Hteli da Milošu seku prste", o otmici sina beogradskog biznismena.

bbl/dar

Pogledajte još