DOBRO ZNAŠ ŠTA SI RADIO NAPOLJU: Sloba i Marija Ana se žestoko posvađali, reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

Nakon što su se Sloba Radanović, kao novi vođa, i njegovi potrčci Anđelo i Ana vratili iz kupovine, nastao je potpuni haos u Beloj kući.

Dok je nekome od zadrugara nešto falilo, drugi su se bunili kako je neko dao manje novca, a dobio više, a Anđelo se iznervirao kada je video da mu ne nestao keks iz kese, koji je kupio za sebe.

Zatim se umešala Teodora govoreći kako je Filip uzeo keks i nosio bez kutije, dok je Marija Ana govorila kako ne zna o čemu se radi, da bi se kasnije okrenula priča kako je navodno Marija Ana uzela keks, iako je ona tvrdila da nije.

Ne može niko da me pravi budalom, videla sam… Ako ti je ona dala, ti sa tim nemaš ništa. Ona ti je dala tu kesu – rekla je Teodora Filipu, na šta je Marija Ana pobesnela i otišla do garderobera. Odande je izvukla svoje kutije keksa i pokazala Teodori.

Ovo je već treći vikend da nas neko pravi budalom! Ja nisam ćorava, niti sam glupa! – vikala je Teodora, a zatim je Marija Ana odvela Anđela do šteka. Štek je tamo gde su Miki i Nadežda imali čuveni prvi seks, a potom je i Teodora da došla da se uveri, međutim, ispostavilo se da Marija Ana ipak nije pokazala kesu koju je Teodora videla.

– Ko bude jeo čokoladu sa lešnicima, nabiću mu je u du*e, da zna! – viknula je Luna, koja je ostala bez čokolade.

Marija Ana i Teodora su nastavile da se svađaju, a onda je Sloba izgubio živce.

– Šta mi se unosiš u facu?! Vrlo dobro znaš s kim se ja družim napolju! Vrlo dobro znaš šta si radio napolju! Ja tebe u usta nisam uzimala, niti komentarisala tvoju priču ovde! – viknula je Marija Ana na Slobu u jednom momentu, a tu se stvorilo i obezbeđenje.

– Šta sam radio?! Ajde, reci s kim! Propevaj, brate! Svi vi znate nešto! Propevaj! Ja se tebi nisam obratio! Propevaj više! – vikao je Sloba, dok je Kija gledala u njega. Filip je uveravao Mariju Anu da je sve pogrešno shvatila i da se Sloba uopšte nije njoj obratio.

Pogledajte haos koji je nastao po povratku iz kupovine:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.