DOBRO ZNAŠ ŠTA SI RADIO NAPOLJU: Sloba i Marija Ana se žestoko posvađali, reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

Nakon što su se Sloba Radanović, kao novi vođa, i njegovi potrčci Anđelo i Ana vratili iz kupovine, nastao je potpuni haos u Beloj kući.

Dok je nekome od zadrugara nešto falilo, drugi su se bunili kako je neko dao manje novca, a dobio više, a Anđelo se iznervirao kada je video da mu ne nestao keks iz kese, koji je kupio za sebe.

Zatim se umešala Teodora govoreći kako je Filip uzeo keks i nosio bez kutije, dok je Marija Ana govorila kako ne zna o čemu se radi, da bi se kasnije okrenula priča kako je navodno Marija Ana uzela keks, iako je ona tvrdila da nije.

- Ne može niko da me pravi budalom, videla sam... Ako ti je ona dala, ti sa tim nemaš ništa. Ona ti je dala tu kesu - rekla je Teodora Filipu, na šta je Marija Ana pobesnela i otišla do garderobera. Odande je izvukla svoje kutije keksa i pokazala Teodori.

- Ovo je već treći vikend da nas neko pravi budalom! Ja nisam ćorava, niti sam glupa! - vikala je Teodora, a zatim je Marija Ana odvela Anđela do šteka. Štek je tamo gde su Miki i Nadežda imali čuveni prvi seks, a potom je i Teodora da došla da se uveri, međutim, ispostavilo se da Marija Ana ipak nije pokazala kesu koju je Teodora videla.

Ko bude jeo čokoladu sa lešnicima, nabiću mu je u du*e, da zna! - viknula je Luna, koja je ostala bez čokolade.

Marija Ana i Teodora su nastavile da se svađaju, a onda je Sloba izgubio živce.

Šta mi se unosiš u facu?! Vrlo dobro znaš s kim se ja družim napolju! Vrlo dobro znaš šta si radio napolju! Ja tebe u usta nisam uzimala, niti komentarisala tvoju priču ovde! - viknula je Marija Ana na Slobu u jednom momentu, a tu se stvorilo i obezbeđenje.

Šta sam radio?! Ajde, reci s kim! Propevaj, brate! Svi vi znate nešto! Propevaj! Ja se tebi nisam obratio! Propevaj više! - vikao je Sloba, dok je Kija gledala u njega. Filip je uveravao Mariju Anu da je sve pogrešno shvatila i da se Sloba uopšte nije njoj obratio.

Pogledajte haos koji je nastao po povratku iz kupovine:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.