Soko Štark otvorio prvu najslađu radnju u Novom Sadu

Štarkova najslađa adresa od sada je dostupna i novosađanima, koji uz stanovnike Beograda jedini mogu da se pohvale specijalizovanim Štark maloprodajnim objektom u svom gradu.

Najfiniji mirisi čokolade i biskvitnih proizvoda omogućava da osetimo duh tradicije i nasleđa koje nose Štarkovi proizvodi, koji svojim dizajnom, kvalitetom odgovaraju svim modernim standardima, istovremeno nude uživanje za sva čula. Štark već tradicionalno gaji vrednosti kojima je i zadobio naklonost potrošača, a među njima su tradicija, poverenje, nepromenjen kvalitet i širok asortiman proizvoda sa prepoznatljivim logotipom koji nam uvek mami osmeh na licu.

Prvi put u Novom Sadu, ali sa istim onim pravim vrednostima i originalnim recepturama, ova radnja želi da postane mesto okupljanja za celu porodicu. Roditelji se u njoj vraćaju i detinjstvo, bake i deke ne moraju ni da razmišljaju kako će da obraduju svoje unuke, a deca se osećaju potpuno ispunjeno jer se u ovoj radnji osećaju, baš kao što izreka kaže, kao da su u fabrici čokolade. Sa polica ispunjenih najraznovrsnijim slatkim fantazijama i jednistvenim proizvodima koje možete pronaći samo u Soko Štark prodavnicama, pruža se ljubav koju će svi posetioci ove Štark radnje osetiti sa prvm zalogajem.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.