EUCERIN: Savršena letnja nega uz poklone

To se posebno odnosi na period letnjih visokih temperature kada je kožu neophodno zaštititi od dodatnih izazova – negativnih efekata UV zračenja i dehidratacije.

Da li imate sve što vam je potrebno da odgovorite na ove izazove? Ili nestrpljivo očekujete period tradicionalnih Eucerin promocija, kada po posebnim uslovima kupovine, možete da obnovite svoje zalihe i nabavite nove preparate?

Eucerin promocije sada aktuelne u Eucerin partner apotekama daju vam mogućnost da uz kupovinu bilo kog Eucerin preparata u iznosu preko 1.000 dinara na poklon dobijete još jedan komplementarni preparat, koji odgovara potrebama vaše kože, ali i da uz kupovinu bilo koja dva preparata za zaštitu od sunca na poklon dobijete još jedan preparat za zaštitu od sunca!

Termine Eucerin promocija i detalje mehanizma kupovine uz poklon, proverite u vašim apotekama, na sajtu www.eucerin.rs ili FB stranici Eucerin.RS.

Akcija traje dok traju zalihe. Mehanizam promocije ne uključuje specijalna pakovanja i preparate čiji je cena već snižena.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.