Nikolić želi pesnicu koja će razbiti koaliciju na vlasti

BEOGRAD, 18. maja 2010. (Beta) - Srpska napredna stranka i Nova Srbija zajedno će nastupiti na izborima u Boru, izjavio je u utorak lider naprednjaka Tomislav Nikolić i dodao da očekuje da će im se u toj borbi, pridružiti i Demokratska stranka Srbije (DŠ) kako bi se stvorila "pesnica koja će razbiti koaliciju na vlasti".

Demantujući pisanje pojedinih medija, da neće za isti sto sa predsednikom DŠ, Nilolić je rekao da je jutros zatražio da se sastane sa Vojislavom Koštunicom kako bi razjasnili nesporazume.

"Kad utanačimo sporazume, kada to učinimo onda smo jedno, jedna pesnica koja će razbiti vladajuću koaliciju", kazao je Nikolić na konferenciji za novinare na kojoj je učestvovao i lider NS Velimir Ilić.

"NS je otvorenije ušla u saradnju, a mislim da će to i DŠ jer je to prirodno savezništvo, kako god DS pokuša da nas posvađa, ne bi trebalo da ima uspeha. Cilj nam je teško ostvariv - pobediti vlast koja ima sve, mi osim naroda nemamo ništa, ne možemo da odemo u Trgovište i obećamo 30, 50 ili 500 miliona koliko predsednik Srbije ponese u džepu da da". kazao je Nikolić.

Pogledajte još