INmusic isključivo toči zanatsko pivo!

To će biti piva craft pivare Crafter's, novog pivskog partnera festivala, a ove godine na festivalu prvi put gostuje i zagrebački Cheese Bar. Crafter's će u svojoj pub zoni predstaviti neka od međunarodno najnagrađivanijih zanatskih piva proizvedenih u Hrvatskoj prema receptima majstora pivara Silvija Boroše.

Osim sjajnog izbora craft piva, na INmusicu ove godine pod selektorskom gastro palicom Renea Bakalovića po prvi put gostuje i zagrebački Cheese Bar, koji će tradicionalnu festivalsku prehrambenu ponudu obogatiti s vrhunskim i svežim specijalitetima hrvatskih malih proizvođača. Od slasnih hrvatskih sireva, bogatih i sočnih burgera i zanatskih kobasica, sve do zavodljivih jela od morskih plodova i sveže pripremljene testenine, sve to uz još pokoje slasno iznenađenje biti će u ponudi kreativnog tima zagrebačkog Cheese Bara.

Dakle, ovo je definitivno postao “malo drugačiji” festival! Naravno, ne smemo zaboraviti i spektakularan muzički program i fascinantan lajnap: Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man i The Kills su samo najveća od mnogih imena koja će od ponedeljka 25. do srede 27. juna zasvirati na Jarunu!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.