INmusic isključivo toči zanatsko pivo!

To će biti piva craft pivare Crafter's, novog pivskog partnera festivala, a ove godine na festivalu prvi put gostuje i zagrebački Cheese Bar. Crafter's će u svojoj pub zoni predstaviti neka od međunarodno najnagrađivanijih zanatskih piva proizvedenih u Hrvatskoj prema receptima majstora pivara Silvija Boroše.

Osim sjajnog izbora craft piva, na INmusicu ove godine pod selektorskom gastro palicom Renea Bakalovića po prvi put gostuje i zagrebački Cheese Bar, koji će tradicionalnu festivalsku prehrambenu ponudu obogatiti s vrhunskim i svežim specijalitetima hrvatskih malih proizvođača. Od slasnih hrvatskih sireva, bogatih i sočnih burgera i zanatskih kobasica, sve do zavodljivih jela od morskih plodova i sveže pripremljene testenine, sve to uz još pokoje slasno iznenađenje biti će u ponudi kreativnog tima zagrebačkog Cheese Bara.

Dakle, ovo je definitivno postao “malo drugačiji” festival! Naravno, ne smemo zaboraviti i spektakularan muzički program i fascinantan lajnap: Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man i The Kills su samo najveća od mnogih imena koja će od ponedeljka 25. do srede 27. juna zasvirati na Jarunu!

Pogledajte još