HAOS U ZADRUZI! SLOBA PSOVAO ANABELU, LUNA HISTERISALA: Dok budeš spavao sa Kijom zamisli da sam ja!

Kada je Sloba trebalo da prokomentariše razgovor između njega i Kristine u kome su pričali o bebi, Luna je prekrila uši jer nije želela da sluša.

- Pričali smo o svemu. Ja time nisam hteo ništa da postignem. Ja sam tu sve vreme bio rezervisan. U tom trenutku sam pomislio da postoji mogućnost za drugu šansu, ja sam nekada želeo i sebi da dam razlog da postoji možda neka opcija za drugu šansu. Ja sam tada tako mislio. Pričali smo o nekim lepim stvarima. Pričali smo i ništa više od toga - rekao je Sloba, što je razbesnelo Kristinu.

- Slobodan pokušava i dalje da napravi paćenicu od mene. Neka mu bude na čast! To što ste videli na snimku je sve tako bilo. Samo ću prokomentarisati ovaj snimak, dame i gospodo Slobodan Radanović! Razgovor je trajao četiri sata i nemoj da praviš priču kako ti nećeš da pređeš preko ne znam čega. Tako da molim te prekini da praviš paćenicu od mene, da bi ti ispao frajer! Nemoj to da radiš! Ja sam bila iskrena sa svojim osećanjima, sada budi ti - vikala je ona.

- Meni je ovo preslatko - prokomentarisala je tada Luna, da bi nakon toga satima histerisala u dvorištu, udarala sebe, a zatim i Slobu.

Luna se zatim žalila ostalim zadrugarima kako ju je Sloba ponizio i kako ne želi više u životu da ga vidi.

- Tek sada sam shvatila šta sam uradila, koliki haos sam napravila. Nisam mogla da se foliram, da ćutim, jednostavno sam se zaljubila. Nisam imala sreće u ljubavi pre, je*i ga! Jednostavno, samo sam tražila da imam muškarca koji će da me prihvati tavku. Uvek sam morala da se foliram, jer sam dete poznatih ličnosti, ja nisam takva osoba i nađem osobu koja me zavolela u svakom smislu, bila sam jednostavno ja i on me je takvu zavoleo. Zavolela sam ga jer sam videla da je skroman, zabolelo me kada sam čula koliko se njegova majka borila za njega, koliko nisu imali, koliko su se namučili i pomisliš da su to dobri ljudi koji zaslužuju sve na svetu. Videla sam da su svi borci, zato sam ga zavolela - kroz suze je govorila Luna.

- Gde ga Kija ne voli, voli ga! Ona bi njemu prešla preko svega. Ne možeš da voliš dve žene. Ja zaslužujem muškarca koji će da voli samo mene. Ne samo ja, nego i ona i sve žene. On priča iste priče i meni i njoj! To je meni bolesno - rekla je Luna, koja je pomenula i svoje roditelje, rekavši da su oni od početka poodržavali njihovu vezu.

Sloba je zaitm u naletu besa ispsovao i Lunu i njenu majku Anabelu.

- Marš! Tvoja mama... Marš u pi*ku materinu, je*em li ti mamu, klošarko jedna - psovao je Sloba Đoganijevu i njenu majku.

- Imao si divnu osobu pored sebe koja ti je davala savete. Gadno mi je kad vidim da pljuješ po nečemu a bilo ti je lepo. Ne vidim koji je problem postojao u tvom braku. Samo ti je seks falio. Ali vratiće se i to, veruj mi. Skine se gola, malo je gledaš i poželećeš da je kre*neš. Možeš da zamisliš da sam ja, pa je onda k*eši kao da imaš mene - vikala je Luna.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci
1 komentar
  1. knock says

    hahaha, ciganija živa, kad Luna hoce od kurvetine postati svetica

Ostavite komentar

Your email address will not be published.