LEPI MIĆA ŽESTOKO "OPLEO" PO LUNI: Gadi mi se, ona sad glumi žrtvu i to radi zajedno sa mamom i tatom!

Nakon što je razotkriveno šta su Kija i Sloba šaputali jedno drugom iza automobila, posle čega je Luna doživela nervni slom, nekoliko zadrugara razgovaralo je o onome što se desilo.

U dvorištu su sedeli Zorica, Lepi Mića, Bora, Milan i Bane, a priča je bila o popularnom ljubavnom trouglu - o Kiji, Slobi i Luni.

- Kad je polomila garderober onako besna.. Samo što sam zaspao - komentarisao je Bane Lunin ispad sinoć, pitajući se da li su ona i Sloba zajedno.

- Kako nisu zajedno? Oni da nisu zajedno, ona bi svaki dan lom pravila ovde, šta je s tobom, čoveče? Naravno da jesu zajedno - rekao je Milan.

- Meni se zgadila. Ja sam mislio da ona ima dostojanstva, da ima jedan nivo preko kojeg se ne ide. Ona je razmažena, ona je jako loše odgojena - rekao je Lepi Mića za Lunu.

Mića je komentarisao kako će Sloba sigurno biti sa Kijom kada se završi rijaliti, kada se sve slegne i dođe na svoje mesto.

- On ne sme sa njom ovde da se pomiri zbog majke. Inače, da ga majka ne zove... Ova ga lovi na stan. Što sad ne spominje svoju liniju? Sve da bi se upecao majmunčina ovaj... Ne samo ona, nego i mami i tati je stalo. Vidiš da ga love svi kao ribarsko društvo, bacaju udicu non-stop - komentarisao je Mića.

- Ovo se zove kako upropastiti svoje dete - rekla je Zorica.

- Znaš zašto se meni Luna gadi? Meni se gadi Luna zato što sedi za stolom, i kad se Sloba pi*a po njoj kroz te klipove, ona kaže mene to ne interesuje, a onda posle... E, zbog toga je ona gad! Ona glumi žrtvu! Ona se sad šatro kao zaljubila, ne može bez njega, laže! Ona sad ide iz uloge prevratnice u ulogu žrtve, prevarene žene. To radi zajedno s mamom i tatom, to oni rade zajedno - rekao je Mića.

Pogledajte snimak:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još