KIJA NAPUSTILA KUĆU UPLAKANA: Sloba priznao da je njegova priča sa Lunom počela mnogo pre rijalitija

Zadrugari su sinoć gledali snimke najaktuelnijih događaja iz protekle nedelje, a nakon što je izbila svađa zbog raznih izjava o tome šta se zapravo dogodilo tokom Kijinog i Slobinog razgovora iza auta, ukućanima je pušten i snimak u kojem Luna Đogani u razgovoru sa nekolicinom zadrugara priča o njenom i Slobinom susretu na jednoj svadbi u julu 2016.

– Mi smo se gutali pogledima – izgovorila je Đoganijeva na snimku, da bi na pitanje da li je “gutanje” bilo obostrano, ona dala potvrdan odgovor, što je učinio i sam Sloba.

– Ja sam bio u šoku kad mi je njena majka prišla i pitala me da igram sa Lunom. Ne mogu da kažem da mi nije prijalo. Ona je i tad bila lepa, dopala mi se – šokirao je priznanjem Radanović.

Kija je odmah nakon njegove izjave u suzama izletela iz kuće i otrčala kod rehabilitacije, gde je sama plakala pola sata. Nešto kasnije, kada se malo primirila, Kockareva se vratila u kuću i započela razgovor sa Lepim Mićom.

– On se okrenuo tu noć posle Kazina, kad je pričao sa Filipom – rekao je Mića Kiji.

– Ma on je bre odradio to što je odradio 13. septembra ovde, a ne posle Kazina. Ja se vrlo dobro sećam gde sam ja bila tad kad je bila svadba – radila sam, Mićo, zbog njega! Radila! I nisam mogla da dođem na svadbu tad, zato što sam imala let – bila je besna Kija.

– A što te povređuje to… – čudio se Mića.

– Povređuje me prvenstveno kao čoveka, kako može tako. Samo neka ga drže što dalje od mene, vidiš da je on to radio i pre svega ovoga – nastavila je da se žali Kristina.

Više detalja pronaći ćete u snimcima, a nema sumnje da će ova priča imati nastavke.

Izvor: Blic
Foto: Youtube – Zadruga Official/printskrin

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.