PORODIČNA TAJNA OTKRIVENA: Zašto se Rada Manojlović i njen brat ne viđaju i ne čuju

Pevač Nenad Manojlović priznaje da sestru viđa retko, jednom u tri godine, ali da o njenom dečku ima dobro mišljenje i da mu je želja da svoju ljubav ovekoveče brakom.

Brat pevačice Rade Manojlović, Nenad, krenuo je stopama sestre kada je karijera u pitanju, ali otkriva da se sa njom ne konsultuje vezano za muziku. On priznaje da mu se dopada sestrin dečko Haris Berković i da bi voleo da se Rada uda za njega.

- Ako je njoj dobar, meni je još bolji. Mlad je, lep i lepo peva. Pred njima je blistava karijera, ako budu pametni i mudri mogu lepo to da iskoriste. Haris i ja smo se upoznali kroz takmičenje "Zvezde Granda" jer je bio prvi put u mojoj generaciji. On je dečko prva liga, bio mi je na svadbi sa Radom - kaže Nenad, koji se nedavno oženio, a svakog dana očekuje da dobije dete, supruga mu je u devetom mesecu trudnoće.

- Pola svadbe se ne sećam jer smo se malo više opustili. Radujemo se prinovi.

- Rada i ja smo dijametralno suprotni, vidimo se jednom u tri godine. Retko se čujemo, ona je jedna od pet najpoznatijih pevačica na Balkanu i ja razumem da je zauzeta. Pored emisija, snimanja i nastupa, svaki slobodan minut gleda da prigrli za privatan život - kaže pevač, a na pitanje da li je oguglao na pisanja o njegovoj sestri i šta na to kaže njihov otac, odgovara:

- Ni sa ocem nisam baš preterano u komunikaciji, ali mislim da smo svi ogluglali na sve priče o njoj.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/radamanojlovic

Pogledajte još