TVOJ ŽIVOT JE BEDAN: Nadežda se žestoko posvađala sa Milanom i Miljanom, reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

Njih dvoje su počeli žestoko da se raspravljaju ne birajući reči koje međusobno upućuju.

- Šta glumiš ti, rospijo raspala? Došla si ovde samo da se j*beš! Sram te bilo! Ja komentarišem da si ti ovo pevala u drugom krugu. Jesam ja tebi ružnu reč rekao u životu? Ti si zaslužila da ti se smeje ceo svet, rospijo jedna! Marš tamo! Do kraja da mi se nisi obratila! Ti meni da kažeš "puši k*rac" iz čista mira, ti treba da se podj*bavaš! Krmačo jedna! - govorio je Milan Nadeždi.

Ona je zatim otišla u sobu za rehabilitaciju, gde je uzela svoje stvari govoreći kako želi da ide kući, kao i njen verenik Miki Đuričić.

Odmah nakon ove svađe usledio je još jedan sukob, ovaj put između Nadežde i Miljane.

- Ti si se lečila od alkohola, a i dalje piješ! Ti si za poštovanje? Bane te poštovao pa je shvatio kakva si lujka! Miki će u finalu doći po Žutu, živi u nadi da će te Miki čekati! Živi u nadi i iluziji. Ćao! Završile smo - govorila je Kulićeva.

- Ti si fabrala tuđu kuću i tuđe pse dok nisi ostala trudna! Ti meni nešto pričaš? Kako te nije sramota? Bolje sa mosta da si skočila! Tvoj život je bedan! Jadan tvoj život i jadna ti takva! Mnogo ste počeli da se k*rčite, e sada ću i ja da se k*rčim! Bolesnice, ja imam prsten - nastavila je Nadežda.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još