DECENIJA OD OSVAJANJA FRENČ OPENA: Ana Ivanović o ljubavi sa Bastijanom, sinu Luki i opraštanju od tenisa (FOTO)

Ana se svima zahvalila na čestitkama, a povodom ovog jubileja, odlučila je da ispriča kroz šta je sve prošla pre, ali i nakon osvjanja turnira.

- Bila sam veoma uzbuđena, ali i prilično nervozna. Još uvek se sećam poslednjeg poena kojim sam osvojila Rolan Garos. Plakla sam, naravno i nisam mogla da verujem da sam nakon tolikog teškog rada konačno ostvarila san. Još uvek se sećam kako sam uskočila u svoj boks. Još uvek imam te slike i ostaće zauvek sa mnom. Skaknje u boks uopšte nije bezbedno, ali u tom momentu uopšte nisam marila za tako nešto - priseća se Ana kroz smeh trenutka kada je osvojila turnir u Parizu.

- Osećaj je zaista bio neverovatan. Niko sem vas i vaših najbližih ne zna šta ste sve prošli da biste stigli dotle. To pobedu čini još slađom. Tada sam postala i prva na svetu.

Teniserka se prisetila i kako je izgledao momenat kada je 2016. godine odlučila da tenisu kaže "zbogom".

- Nikada nije lako kada odlučite da kažete "zbogom" nečemu što volite i što ste radili ceo život. Sećam se da kada sam dobijala nove rekete, spavala sam sa njima, sve vreme sam ih držala uz sebe. To je na neki način bila moja beba. Zahvalna sam svemu što sam postigla do momenta kada sam rekla "zbogom tenisu". To mi je pomoglo da ispravnije odlučim - kaže Ana.

Nakon što je odlučila da završi sa profesionalnom karijerom, maksimalno se posvetila porodici i odlučila da sa suprugom, Bastijanom Švajnštajgerom, izgradi dom pun ljubavi. Kruna njihovog odnosa je i sin Luka, o kojem Ana govori sa ponosom.

- Biti mama menja tvoj život potpuno. To postaje primarno, a sve ostalo sekundarno. Uživam u svakom danu majčinstva, iako bih bila zahvalna na još nekoliko sati sna tokom dana.

Izvor: Blic.rs
Foto: anaivanovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.