STRAŠNO: Kija i Sloba kuju plan kako da zagorčaju život Luni!

Pet minuta im je bilo dovoljno da se dogovore, a tada je Sloba kroz suze molio suprugu da mu oprosti i da obeća da će mu roditi dete.

Kako se bliži kraj rijalitija, sve oči uprte su u trio Slobodan Radanović, Kija Kockar i Luna Đogani. Kako "Scena" saznaje, pevač je konačno prelomio i izabrao da život nastavi sa suprugom. Međutim, da bi jedno od njih dvoje dobilo nagradu, skovali su plan kako da se ponašaju do kraja rijalitija i tako unište Lunu Đogani, koja je pored njih dvoje jedan od favorita.

"Scena" je imala priliku da između ovih dogovora uslika bračni bar Kiju Kockar i Slobodana Radanovića koji su se sve vreme grlili i smejali jedno drugom, a na jednoj od fotografija na kojoj pevač pokazuje rukom ka stjuardesi jasno se vidi koga je izabrao za životnog saputnika.

Kija i Sloba su iskoristili priliku kada su se vraćali sa snimanja emisije kod Ognjena Amidžića kako bi skovali plan jer nisu bili ozvučeni. Iako su u pratnji obezbeđenja prešli iz studija u kompleks rijalitija, njima je bilo dovoljno tih pet minuta da se dogovore za sve - kaže izvor, koji je upućen u sve što se događalo i objašnjava:

- Prvo su kratko razgovarali kada su dolazili u studio, tada se Sloba rasplakao na Kijino pitanje: Šta to radiš od našeg braka i ljubavi? Plakao je kao malo dete i govorio joj da je voli, da je pogrešio što se spetljao sa Lunom, ali da mu je bila potrebna pažnja i ljubav koji su mu nedostajali u braku, da je krizu koju su imali preozbiljno shvatio i molio je da mu oprosti zbog svega. Govorio je: Znam da si jaka i da možeš da pređeš preko ovoga samo ako želiš, razmisli o tome jer želim da ti budeš majka mog deteta, sve će se promeniti... Šaputao joj je još nešto što niko nije mogao da čuje, a onda su stigli u studio i ona nije stigla ništa da mu odgovori. Očigledno da je za to vreme, koliko je trajala emisija i za vreme reklama, dobro razmislila, pa mu je po povratku u "Zadrugu" predložila da naprave dogovor.

Dobro obavešteni izvor ističe da su zagrljeni šetali do kompleksa, ali da su svi oni koji su ih pratili jasno mogli da čuju šta su pričali:

- Oni su se dogovorili da nastave život zajedno, ali da bi jedno od njih dvoje dobilo nagradu, moraće da Lunu izbace iz igre. Dogovorili su se da se Sloba ponovo približi Đoganijevoj kako bi nacija sažaljevala Kiju i tako joj dala glasove. Smislili su da bi njihove međusobne svađe ponovo u žižu javnosti dovele Slobu i Kiju, što bi ih direktno plasiralo u finale. Pred velikom kapijom su se čak strasno poljubili. Mislim da je njima ovaj rijaliti spasao brak jer ih je naterao da razmisle o svemu, a bili su upali u kolotečinu. Kija je u jednom trenutku šapnula Slobi: Znaš koliko te volim, ali znaš dobro i koliko si me povredio, ali pričaćemo kada izađemo. Biće sve u redu - otkriva izvor za Scenu.

Sudeći po svemu što se trenutno događa u rijalitiju, plan koji su skovali protiče baš onako kako su se dogovorili sa povremenim izletima.

- Ja ne mogu bez tebe, samo nam fali bliskost i strast, ja tebe volim, majke mi. Dugo se nismo ovako približavali. Meni si lepša, zgodna si. Bebo, hoćeš li me poljubiti? Napolju. Priđi bliže. Volim te! Nikome ne govori dok ti ja ne kažem - rekao je Radanović supruzi.

Nedavno je upoređivao suprugu i ljubavnicu:

- Obe imaju svoje kvalitete i mane. Posvećenost imaju obe, prodornost, snalažljivost ima Kija, iskrenija je Luna. Luna je naivna, njoj su dovoljne dve rečenice da promeni mišljenje o nekome, Kija je drugačija, gleda to dublje, iskusnija je. Luna je osoba koja je iskrena, ona je meni poverila neke stvari koje ne zna ni njena majka. Fizički, obe su prelepe. Kristina je samoživa, u pojedinim trenucima misli samo na sebe, što je kod Lune suprotno. Luna je osoba koja u startu ima poštovanja prema svima, Kija nema poštovanja prema drugima dok se ne dokaže da treba da ih poštuje. Kristina je osoba koja da bi došla do cilja gazi preko svega, dok Luna to nije - pričao je Sloba, dok se situacija između Kije i Lune pogoršavala iz dana u dan.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još