NISAM PRISTALICA SEKSA ZA JEDNU NOĆ: Snežana Dakić tvrdi da su muškarci u Srbiji seksualno opterećeni

- Nisam pristalica seksa za jednu noć jer takva kombinacija uvek proizvede krivicu. U ovoj zemlji muškarci su seksualno opterećeni, jure recke, nisam za tako nešto, iako ne osuđujem. Ako neko ima potrebu da bude sa nekim s kim se posle više neće videti, okej, ali generalno se sa mnogo osude gleda na žensku stranu kad su u pitanju takve kombinacije - kaže Snežana Dakić za "Blic".

Ona nam je otkrila da je nedavno imala izuzetno neprijatno iskustvo sa navaletnim udvaračem kojeg nije mogla da se reši, pa ga je na kraju blokirala.

- Neprestano mi je slao ljubavne poruke, i to kilometarske sadržine, iako sam mu jasno stavila do znanja da nema mogućnosti da budemo u vezi. Na kraju sam morala da ga blokiram. Jednostavno, ne želim da dopustim da se nečija mašta razvija, jer zaista ima poremećenih - priča Snežana Dakić.

Ona ističe da je veliki broj žena javnih ličnosti san muškaraca, kao i obrnuto, i da sve to ide uz harizmu, ali posebno uz famu koju vuče taj javni posao.

- Nikada nisam bila opterećena izgledom i time da li sam nečiji san. Zapravo, nisam mislila da su lepota i izgled moj adut. U današnje vreme više nego ikada se traži jedan savršen izgled u javnom poslu i da si vitka i da nemaš stomak i celulit, da ti je ravna kičma, da si odmorna, jedra, vedra. Taj diktat lepote je danas i više nego nametnut i mnoge javne ličnosti su opterećene - smatra Snežana Dakić, koja je urednica na "Hepiju".

Snežanu Dakić novinari "Blica" sreli su na jednom događaju u Narodnom pozorištu, a kako je tada nosila naočare, upitali su je da li je to da bi bolje videla nekog muškarca.

- Veoma teško da ću nekog muškarca da vidim u pozorištu, nažalost. Prošla su vremena kada su interesantni, oni koji bi bili moja ciljna grupa, dolazili u pozorište. Uostalom, mogu da vidim nekog zgodnog baletana, ali oni su najčešće orijentisani drugačije, čast izuzecima, ali prosto to nije tajna - ispričala je Snežana Dakić u jednom dahu.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/snezanadakic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.